Uji Rapid Antibodi Netralisasi SARS-CoV-2

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Uji Rapid Antibodi Netralisasi SARS-CoV-2
Spésimén Sérum, plasma, atanapi sadayana getih
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10000 tés
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kit/Packing box50 kotak/Karton Ukuran karton: 64*44*39cm
Tés Data Potongan 50ng/mL
Hirup Rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran mindahkeun bank


Rincian produk

Tag produk

pamakéan dimaksudkeun

Tés gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2 atanapi vaksin na dina getih sadayana, sérum, atanapi plasma.

Pikeun pamakéan diagnostik in vitro profésional wungkul.

otorisasi sertipikasi

1. CE disatujuan

2. Daptar bodas Cina disatujuan produsén kit uji COVID 19 sareng Uji Rapid Antibodi Netralisasi SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab)

COVID19-neutralizing-antibody

Fitur

A. tés getih, Fingerstick sakabeh getih bisa dipake.

B. Cutoff nyaeta 50ng/mL

C. Gampang beroperasi, euweuh bahan tambahan diperlukeun pikeun ngajalankeun assay nu

D. Saeutik spésimén diperlukeun.10ul sérum, plasma atanapi 20ul getih sadayana cekap.

TésProcedures

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng/atawa kadali pikeun nyaimbangkeun ka suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.

1) Bawa kantong ka suhu kamar sateuacan dibuka.Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.

2) Tempatkeun alat uji dina tempat anu bersih sareng horisontal.

Pikeun Spésimén Sérum atanapi Plasma:

Tahan dropper vertikal, tarik specimen nepi ka Garis Eusian (kira 10 μL), sarta mindahkeun specimen ka spésimén sumur (S) alat uji, teras tambahkeun 3 tetes panyangga (kira-kira 120 mL) tur mimitian timer. .Tingali ilustrasi di handap.Hindarkeun nangkep gelembung hawa dina sumur spesimen (S).

Pikeun Spésimén Getih Sakabeh (Venipuncture/Fingerstick):

Ngagunakeun dropper: Tahan dropper vertikal, tarik specimen 0,5-1 cm luhureun garis eusian, sarta mindahkeun 2 tetes sakabeh getih (kira-kira 20 µL) kana spésimén sumur (S) alat tés, lajeng nambahkeun 2 tetes. tina panyangga (kira-kira 90 uL) sareng mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap.

Pikeun ngagunakeun mikropipet: Pipet sareng tuang 20 µL getih sadayana ka sumur spesimen (S) alat uji, teras tambahkeun 3 tetes panyangga (kira-kira 120 µL) sareng mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap.

3) Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 15 menit.

test-coronavirus-human

-Positip (+): Ngan garis C mucunghul, atawa garis T sarua jeung garis C atawa leuwih lemah batan garis C.Éta nunjukkeun yén aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimén.

-Negatip (-): Garis T sareng garis C muncul, nalika inténsitas garis T langkung kuat tibatan garis C.Éta nunjukkeun yén teu aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimén, atanapi titer antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 tingkat pisan rendah.

- Teu sah: Garis kontrol gagal némbongan.Volume spésimén anu henteu cekap atanapi téknik prosedural anu salah mangrupikeun anu paling


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami