Tés Rapid Antibodi SARS-CoV-2

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Tés Rapid Antibodi SARS-CoV-2
Spésimén Sérum, plasma, atanapi getih utuh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10000 tés
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 test kit / Packing box50 box / Carton Carton Size: 64 * 44 * 39cm
Data Tés Cutoff 50ng / mL
Hirup rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran Mindahkeun bank

Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan dihaja

Tés gancang pikeun deték kualitatif ngeunaan antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2 atanapi vaksinna dina getih, sérum, atanapi plasma.

Pikeun ahli diagnostik in vitro waé.

Dihaturkeun sertifikasi

1. CE Disatujuan

2. Daptar bodas Cina disatujuan pabrik uji COVID 19 sareng SARS-CoV-2 nétralisasi Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab)

COVID19-neutralizing-antibody

Fitur

A. Tés getih, Fingerstick sakabeh getih tiasa dilaksanakeun.

B. Cutoff nyaéta 50ng / mL

C. Gampang dioperasikeun, henteu aya bahan tambahan anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun uji coba

D. Spesimen Saeutik diperyogikeun. 10ul sérum, plasma atanapi 20ul getih sadayana parantos cekap.

Tés Procedures

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng / atanapi kadali pikeun saimbang kana suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan diuji.

1) Bawa kantong kana suhu kamar sateuacan dibuka. Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng anggoana gancang-gancang.

2) Tempatkeun alat uji dina permukaan anu bersih sareng horisontal.

Pikeun Sérum atanapi Plasma Spésimén:

Tahan dropper sacara vertikal, gambarkeun spésimen dugi ka Fill Line (sakitar 10 μL), sareng transfer spésimenna kana spésimen sumur (S) alat uji, teras nambihan 3 tetes buffer (sakitar 120 ml) sareng mimitian timer . Tingali ilustrasi di handap. Hindarkeun bubu hawa anu kajebak dina spésimen ogé (S).

Pikeun Spesimen Darah Sakabeh (Venipuncture / Fingerstick):

Pikeun ngagunakeun serelek: Tahan dropper sacara vertikal, gambar spesimenna 0,5-1 cm di luhur Garis Eusian, sareng mindahkeun 2 titik getih sadayana (sakitar 20 µL) kana sumur spésimen (S) alat uji, teras nambihan 2 tetes tina panyangga (sakitar 90 uL) sareng mimitian waktos. Tingali ilustrasi di handap.

Pikeun nganggo mikropipét: Pipét sareng buang 20 µL getih sadayana kana sumur spésimen (S) alat uji, teras tambihan 3 tetes panyangga (sakitar 120 µL) sareng mimitian otomatis. Tingali ilustrasi di handap.

3) Ngadagoan garis warna muncul. Hasil bacaan dina 10 menit. Entong nafsirkeun hasilna saatos 15 menit.

test-coronavirus-human

Positip (+): Ukur garis C nembongan, atanapi garis T sami sareng garis C atanapi langkung lemah tibatan garis C. Éta nunjukkeun yén aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimen.

Négatip (-): Duanana garis T sareng garis C nembongan, nalika inténsitas garis T langkung kuat tibatan garis C. Éta nunjukkeun yén teu aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimen, atanapi upami titer antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 tingkat na handap pisan.

- Teu sah: Garis kontrol gagal némbongan. Volume spésimen anu henteu cekap atanapi téhnik prosedural anu lepat anu paling


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami