SARS-CoV-2 ART Nasal Swab COVID-19 Antigén Rapid Test Kit

Katerangan pondok:

 

Dipaké Pikeun SARS-CoV-2 RTK Nasal Swab COVID-19 Antigen rapid test Kit
Spésimén Ciduh/Sputum
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / PEI / Bfarm didaptarkeun
MOQ 1000 test kit
Waktos pangiriman 2-7 poé sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 kit uji / kotak packing, 5 kit tés / kotak packing, 20 kit tés / kotak bungkusan
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

SARS-CoV-2 ART Nasal Swab COVID-19AntigénRapid Test Kit

 

Panjelasan Produk

Uji Raid Antigen SARS-CoV-2 nyaéta pikeun ngadeteksi antigén SARS-CoV-2.Antibodi monoklonal Anti-SARS-CoV-2 dilapis dina garis tés sareng konjugasi sareng emas koloid.Salila tés, spésimén diréaksikeun sareng antibodi anti-SARS-CoV-2 konjugat dina jalur tés.Campuran lajeng migrasi ka luhur dina mémbran kromatografis ku aksi kapilér sarta meta jeung nu sejen
Anti-SARS-CoV-2 antibodi monoklonal di wewengkon tés.Komplek direbut sareng ngabentuk garis berwarna di daérah garis Uji.Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 ngandung partikel konjugasi antibodi anti-SARS-CoV-2 antibodi monoklonal sareng anu sanésna.
Antibodi monoklonal anti-SARS-CoV-2 dilapis di daérah garis tés.

1642473778(1)

Spésimén ngumpulkeun jeung préparasi

Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag) tiasa dilakukeun nganggo ciduh atanapi sputum sputum.
1) Ciduh: Nyiapkeun wadah ngumpulkeun specimen.Jieun sora "Kruuua" tina tikoro, pikeun kaluar ciduh atawa sputum tina tikoro jero.Teras ciduh ciduh (kira-kira 1-2ml) kana wadahna.Ciduh isuk optimal pikeun ngumpulkeun ciduh.Ulah gosok huntu, dahar kadaharan atawa inuman saméméh ngumpulkeun specimen ciduh.
2) Cimatakeun pilem panutup tina tabung panyangga assay.
3) Nyedot ciduh tina wadahna sarta nempatkeun 5 tetes (approx.200ul) tina ciduh kana tabung kempelan sampel sarta nempatkeun tips kristal on.Lamun sputum specimen, kumpulkeun specimen ti sabar maké swab disadiakeun, muterkeun swab 8-10 kali. Selapkeun swab kana tabung jeung squeeze tube fléksibel pikeun extrude specimen ti sirah swab.Jieun specimen direngsekeun dina panyangga assay cukup.

COVID TEST  (2)COVID TEST  (2)
Sarat pikeun spésimén ciduh.
– Ulah gosok huntu, dahar kadaharan atawa inuman saméméh ngumpulkeun specimen ciduh.
- Ciduh seger biasana anu optimal pikeun ngajalankeun assay.Dina neundeun lila atawa spésimén beku, aktivitas virus bisa ngurangan.Disarankeun pikeun henteu ngajalankeun tés saatos 2 jam saatos ngumpulkeun spesimen seger.Upami spésimén beku langsung saatos ngumpulkeun spésimén, disarankeun pikeun henteu nyimpen spésimén langkung ti 2 dinten.
Loading virus penting pisan pikeun assay.Upami nilai CT> 25 ku PCR, sensitipitas tés gancang bakal kapangaruhan katingalina.
- Muatan virus dina ciduh biasana langkung handap tibatan dina swab nasopharyngeal.Upami négatif kapanggih ku tés ciduh, tapi gejalana sapertos inféksi COVID-19, disarankeun pikeun ngulang tés gancang kalayan tés swab nasopharyngeal.

COVID Antigen Test kit (12) COVID Antigen Test kit (14)

 

PROSEDUR UJI


Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng/atawa kadali pikeun nyaimbangkeun ka suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.
1. Candak kaluar alat test tina pouch disegel jeung make eta pas mungkin.
2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung horizontal.Balikkeun tabung panyangga assay, extrude 3 tetes spesimen anu disiapkeun kana sumur spesimen (S) tina kaset tés sareng mimitian timer.
Tingali ilustrasi di handap.

Antigen Saliva test
3. Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 15 menit.
4. Sanggeus kabéh tés réngsé, 5ml alkohol 75% ku volume kudu ditambahkeun kana kantong specimen guna disinfect specimen sésana.

 

 

INTERPRETASI HASIL

COVID Self Test

 

- Positip (+): Dua garis warna némbongan.Hiji garis berwarna kedah salawasna muncul di wewengkon garis kontrol (C) jeung garis sejen kudu di wewengkon garis T.
*CATETAN: Inténsitas warna dina daérah garis tés tiasa bénten-béda gumantung kana konsentrasi SARS-CoV-2 anu aya dina spésimén.Ku alatan éta, warna naon waé di daérah garis tés kedah dianggap positip sareng dirékam sapertos kitu.
- Negatip(-): Hiji garis berwarna mucunghul di wewengkon garis kontrol (C).Taya garis némbongan di wewengkon garis T.
- Teu valid:Garis kontrol gagal némbongan.Volume spésimén anu henteu cekap atanapi téknik prosedural anu salah mangrupikeun alesan anu paling dipikaresep pikeun gagalna garis kontrol.Pariksa prosedur sareng malikan deui tés nganggo tés énggal.Upami masalahna tetep, lirén nganggo alat uji langsung sareng hubungi distributor lokal anjeun.

 

TINDAKAN PANCEGAHAN
- Pikeun pamakéan diagnostik in vitro wungkul.Ulah make sanggeus tanggal béakna.
- Strip tés kedah tetep dina kantong anu disegel dugi ka dianggo.
- Nanganan sadaya spésimén saolah-olah ngandung agén tepa.Perhatikeun pancegahan anu ditetepkeun ngalawan bahaya mikrobiologis sapanjang prosedur sareng turutan prosedur standar pikeun pembuangan spésimén anu leres.
- Anggo pakean pelindung sapertos jas laboratorium, sarung tangan nganggo sareng panyalindungan panon nalika spésimén diuji.
- Jalur Uji anu dianggo kedah dipiceun dumasar kana peraturan nasional, nagara bagian sareng lokal.
- Kalembaban sareng suhu tiasa mangaruhan hasil.
Panyimpen sareng stabilitas
Kit tiasa disimpen dina suhu kamar atanapi dina kulkas (2-30 ° C).Jalur Uji stabil dugi ka tanggal béakna dicitak dina kantong anu disegel.Jalur Uji kedah tetep dina kantong anu disegel dugi ka dianggo.ULAH NGABEKKEUN.Ulah make leuwih ti tanggal béakna.Stabilitas kit dina kaayaan panyimpen ieu nyaéta 18 bulan.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami