Konsumén anu dipikacinta,

Ti 11 Pébruari dugi 17 Pébruari, urang bakal ngagungkeun Festival Spring salami periode ieu. Pangiriman lokal bakal dihanca dina 16 Pébruari. Pangiriman internasional bakal dihanca dina 18 Pébruari. Tim logistik urang bakal damel ogé dina 18 Pébruari.

Pikeun ngadukung pangiriman gancang pesenan ngeunaan reueus relatif COVID-19 sapertos Kit Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2, urang bakal ngadukung karya produksi dina tingkat skala leutik. Kami nyarankeun perkiraan klien kami pikeun netepkeun pesenan sakedik sareng tim penjualan kami. Kami bakal netepkeun janji pikeun masihan pangiriman tepat waktu saatos liburan.

Mangrupikeun taun tangguh anu luar biasa dina taun 2020 katukang. Sareng, sadaya masarakat berjuang ku cinta sareng kawani urang. Kami arepkeun sadaya rerencangan anu dipikacinta tiasa hirup sataun anu langkung saé dina 2021. Hayu urang babarengan, ngalawan virus COVID-19 sareng ngarebut deui kahirupan normal urang kalayan harepan.

Cahaya bakal ngaleungitkeun sagala poék. Hirup bakal teras-terasan!

cny2021-1024x536

Sing salamet,

Tim Immunobio

27 Jan 2021


Pos waktos: Jan-27-2021