konsumén dear,

Ti 11 Pébruari nepi ka 17 Pébruari, urang bakal ngagungkeun Festival Musim Semi salami periode ieu.Pangiriman lokal bakal diteruskeun deui dina 16 Pebruari.Pangiriman internasional bakal diteruskeun deui dina 18 Pebruari.Tim logistik urang bakal damel dina 18 Pebruari ogé.

Pikeun ngadukung pangiriman gancang pesenan ngeunaan kareueus relatif COVID-19 sapertos Kit Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2, urang bakal ngadukung karya produksi dina tingkat skala leutik.Kami ngasongkeun perkiraan klien kami pikeun netepkeun pesenan langkung awal sareng tim penjualan kami.Kami bakal tetep janji pikeun masihan pangiriman tepat waktu saatos liburan.

Ieu mangrupikeun taun anu luar biasa dina taun 2020 anu katukang. Sareng, sadaya jalma berjuang ku cinta sareng kawani urang.Kami ngarepkeun sadayana réréncangan anu dipikahormat tiasa hirup taun anu langkung saé dina taun 2021. Hayu urang gawé bareng, pikeun ngalawan virus COVID-19 sareng kéngingkeun deui kahirupan normal urang kalayan harepan.

Cahya bakal ngaleungitkeun sagala gelap.Hirup bakal terus!

cny2021-1024x536

Sing salamet,

Tim Immunobio

27 Jan 2021


waktos pos: Jan-27-2021