Immunobio suksés ngembangkeun Tes Rapid antibodi nétralisasi COVID 19, sareng kit tés parantos nganggo CE sareng Disatujuan Cina.

COVID-19-TEST--(1)

PERNYATAAN

1. IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) kanggo panggunaan profésional wungkul.

2. Sakur distributor kedah nampi persetujuan atanapi idin anu pas ti otoritas lokal sateuacan ngimpor tés gancang ieu.

3. Uji Rapid Antibodi Netralisasi IMMUNOBIO SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) dirarancang dina metode kompetitif.Cara pikeun interpretasi hasil béda sareng tes IgG/IgM COVID-19 atanapi COVID-19

4. Uji antigén.Operator kedah maca petunjuk pikeun dianggo sacara saksama sateuacan ngajalankeun assay.

5. parusahaan urang geus didaptarkeun produk ieu kalawan CE otorisasi ku CIBG.Kami ogé parantos daptar produk ieu dina Daptar Bodas Kamentrian Dagang Cina.

6. Aya periode 5 workdays pikeun nerapkeun Sertipikat Persetujuan pikeun Artikel Husus dikaluarkeun ku kaséhatan sarta organ karantina.Konsumén kami anu hoyong ngimpor produk ieu kedah mastikeun pesenan sagancangna pikeun nyepetkeun tanggal pangiriman.

IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) mangrupikeun tés gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2 atanapi vaksin na dina getih sadayana, sérum, atanapi plasma.

Pikeun pamakéan diagnostik in vitro profésional wungkul.

Spésifikasi Paket: 20 T / kit, 1 T / kit.

COVID-19-TEST--(2)

Naon ari Antibodi nétralisasi SARS-CoV-2?

Antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2 nyaéta antibodi anu tiasa meungpeuk resapan sélular tina virus SARS-CoV-2.Dina kalolobaan kasus, antibodi nétralisasi ngahalangan kombinasi RBD protéin S tina virus ka reséptor ACE2 dina sél.Upami pulih saatos inféksi, atanapi suksés divaksinasi, antibodi nétralisasi sapertos dibangkitkeun sareng gaduh kamampuan pelindung pikeun inféksi virus SARS-CoV-2 anu sanés.

Naon tujuan pikeun ngadeteksi antibodi nétralisasi?

IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) dianggo pikeun ngevaluasi status kekebalan antibodi nétralisasi dina getih.Hal ieu dianggo pikeun ngawas kamampuan pelindung hiji jalma ka virus SARS-CoV-2.

COVID 19 TEST  (3)

Pikeun ngalawan wabah COVID-19, kami nyayogikeun produk tés gancang di handap ieu.

Uji Rapid Antibodi Coronavirus COVID-19 IgG/IgM

Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag)

Lambaran Antigen Teu Dipotong SARS-CoV-2

Kit Uji Antibodi nétralisasi SARS-CoV-2

COVID-19 IgG/IgM Lembar Uncut


waktos pos: Jan-14-2021