Immunobio suksés ngembangkeun COVID 19 nétralisasi Tés Rapid antibodi, sareng tés uji parantos nganggo CE sareng Cina Disatujuan

COVID-19-TEST--(1)

PERNYATAAN

1. IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Nétralisir Tés Cepet Antibodi (COVID-19 Ab) kanggo panggunaan propésional hungkul.

2. Sagala distributor kedah kéngingkeun persetujuan atanapi ijin anu sah ti otoritas lokal sateuacan ngimpor tés anu gancang ieu.

3. The IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralisasi Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) didesain dina padika kalapa. Cara nafsirkeun hasil béda ti tés COVID-19 IgG / IgM atanapi COVID-19

4. Tés antigen. Operator kedah maca instruksi pikeun digunakeun sacara taliti sateuacan ngajalankeun uji coba.

5. Perusahaan kami parantos ngadaptarkeun produk ieu ku CE anu diidinan ku CIBG. Kami ogé parantos ngadaptarkeun produk ieu dina Daptar Bodas Kamentrian Dagang Cina.

6. Aya jangka waktu 5 dinten damel pikeun nerapkeun Sertifikat Persetujuan pikeun Tulisan Khusus anu dikaluarkeun ku organ kasihatan sareng karantina. Pelanggan kami anu hoyong ngimpor produk ieu kedah mastikeun urutanna sedini mungkin pikeun nyingkat tanggal pangiriman.

IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralisasi Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) mangrupikeun tés gancang pikeun deték kualitatif tina antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2 atanapi vaksinna dina getih, sérum, atanapi plasma.

Pikeun ahli diagnostik in vitro waé.

Spesifikasi Paket: 20 T / kit, 1 T / kit.

COVID-19-TEST--(2)

Naon Antibodi Nétralisir SARS-CoV-2?

Antibodi anu nétralkeun kana SARS-CoV-2 mangrupikeun antibodi anu tiasa ngahalangan panyusupan sélulér virus SARS-CoV-2. Dina kaseueuran kasus, antibodi anu nétralisasi ngahalangan kombinasi RBD protéin S tina virus kana reséptor ACE2 dina sél. Dina hal pamulihan saatos inféksi, atanapi hasil divaksinasi, antibodi nétral sapertos dihasilkeun sareng ngagaduhan kamampuan nyalindung kana inféksi waktos sanés virus SARS-CoV-2.

Naon tujuan pikeun ngadeteksi antibodi nétral?

IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralisasi Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) digunakeun pikeun meunteun status imunitas tina antibodi nétralisasi dina getih. Hal ieu digunakeun pikeun ngawas kamampuan nyalindung tina hiji jalma kana virus SARS-CoV-2.

COVID 19 TEST  (3)

Pikeun merangan epidemi COVID-19, kami nyayogikeun produk uji gancang ieu.

Coronavirus COVID-19 IgG / IgM Antibody Rapid Test

Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag)

SARS-CoV-2 Antigen Uncut Lambaran

SARS-CoV-2 Nétralisasi Tés Antibodi Tés

COVID-19 IgG / IgM Lambaran Henteu Dipotong


Pos waktos: Jan-14-2021