Dina 30 Nopémber, kami nampi laporan klinis ngeunaan produk COVID-19 kami.Mrcrobe & Lab ngalaksanakeun uji klinis dina produk deteksi antigen makuta anyar tina IMMUNOBIO sareng Roche.Sensitipitas produk IMMUNOBIO saluhur 90,7%, anu rada luhur tibatan 90,0% Roche.

Microbe&Lab BV diadegkeun ku dua profésor Universitas Walanda dimana Prof. Dr. Servaas A.
Morré nyaéta pangadegna.Prof Dr Morré pribadi koordinat sakabéh studi dipigawé, emphasizing kualitas sarta validitas setting urang.
Microbe&Lab BV nyaéta Pamaréntah Walanda (diwakilan ku RIVM (The CDC Walanda disebut The National Institute for Public Health and the Environment)) Laboratorium Disatujuan pikeun diagnostik SARS-CoV-2.Akréditasi ieu parantos disayogikeun saatos séri tés lengkep pikeun fasilitas laboratorium kalebet uji panél SARS anu buta sareng éncér séri.
Laboratorium ieu akreditasi ISO 9001 sareng ISO 15189, ISO pikeun Laboratorium Médis, ogé ngagaduhan
dikabulkeun

waktos pos: Dec-02-2021