HANGZHOU IMMUNO Biotech ilubiung dina paméran CPHI & P-MEC Cina 2020, nampilkeun jinis-jinis kit uji COVID 19 sareng produk sanés dina paméran éta, para nasabah sumping ka stan pikeun konsultasi dina aliran anu teu aya tungtungna sareng ngahontal tujuan kerjasama sareng sajumlah konsumén.

COVID 19 TEST  (10)

Dina énjing 15 Désémber 2020, CPHI & P-MEC Cina 2021 diayakeun di Shanghai. Kanggo langkung ngahijikeun sumberdaya tarung COVID 19, Cina ngayakeun paméran ieu, sareng HANGZHOU IMMUNO Biotéh ngahormatan pikeun ilubiung dina paméran ieu.

Dina paméran ieu, sutradara P&P Mr.li mingpin tim pikeun ilubiung dina paméran éta. Kami henteu ngan ukur nembongkeun produk finish COVID 19 test kit sapertos uji antibodi 2019-ncov Igg / Igm sareng kit uji antigén COVID 19 sareng bahan baku pikeun réagen deteksi COVID 19, insinyur kami ogé nyayogikeun dukungan téknis pikeun mitra sareng konsumén sareng diwaler patarosan dina situs

COVID 19 TEST  (6)

HANGZHOU IMMUNO Élit Biotéh pinuh énergi, sumanget, waspada, taliti ngalayanan unggal palanggan domestik sareng asing kalayan téknologi anu luhung sareng produk anu bermutu tinggi, ngajawab patarosan pelanggan, sareng ngabahas kerjasama di masa depan sacara jero, anu ningkatkeun popularitas sareng pangaruh IMMUNO. Salila pameran, ratusan konsumén sumping ka stan kami pikeun ngabahas perkawis kerjasama, staf penjualan kami ngadangukeun kasabaran, ngajawab patarosan sacara épéktip, sareng sacara aktif nyayogikeun solusi, sareng ngahontal maksud kerjasama sareng seueur palanggan dina situs paméran. Pelanggan henteu ngan ukur damel tinggi meunteun produk urang, tapi ogé pisan ngakuan jasa kami.

CPHI&P-MEC China 2020

CPHI & P-MEC Cina 2021 parantos sampurna. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun milari pangwangunan sareng nyiptakeun kasuksésan babarengan!

Hangzhou Immuno bakal, sapertos biasa, pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu saé, jasa anu bijaksana sareng taliti. Dina waktos anu sasarengan, urang bakal terus ngusahakeun merangan COVID 2019 pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk anu épéktip pikeun merangan virus.


Pos waktos: Jan-14-2021