HANGZHOU IMMUNO Biotéh ilubiung dina paméran CPHI&P-MEC Cina 2020, ditampilkeun rupa béda tina COVID 19 test kit jeung produk sejenna dina paméran, konsumén datang ka stan konsultasi dina aliran sajajalan jeung ngahontal niat gawé babarengan jeung sajumlah konsumén.

COVID 19 TEST  (10)

Dina isuk 15 Désémber 2020, CPHI&P-MEC China 2021 dilaksanakeun di Shanghai.Pikeun leuwih hadé ngahijikeun sumber daya pikeun merangan COVID 19, Cina ngayakeun paméran ieu, sareng HANGZHOU IMMUNO Biotéh ngahormatan pikeun ilubiung dina paméran ieu.

Dina pameran ieu, diréktur R&D Mr.li mingpin tim pikeun ilubiung dina pameran.Kami henteu ngan ukur nunjukkeun produk ahir kit uji COVID 19 sapertos tes antibodi Igg/Igm 2019-ncov sareng kit uji antigén COVID 19 sareng bahan baku pikeun réagen deteksi COVID 19, insinyur kami ogé nyayogikeun dukungan téknis pikeun mitra sareng konsumén sareng ngajawab. patarosan dina situs

COVID 19 TEST  (6)

Elites HANGZHOU IMMUNO Biotéh pinuh énergi, sumanget, conscientious, taliti ngalayanan unggal klien domestik jeung luar nagri jeung téhnologi luhung jeung produk kualitas luhur, ngajawab patarosan customer, sarta ngabahas gawé babarengan hareup di jero, nu ngaronjatkeun popularitas jeung pangaruh IMMUNO urang.Salila pameran, ratusan konsumén datang ka stan kami pikeun ngabahas urusan gawé babarengan, staf jualan urang listened sabar, ngajawab patarosan éféktif, sarta aktip nyadiakeun solusi, sarta ngahontal niat gawé babarengan jeung loba nasabah dina situs paméran.Palanggan geus teu ukur dijieun luhur. evaluasi produk urang, tapi ogé kacida dipikawanoh jasa urang.

CPHI&P-MEC China 2020

CPHI&P-MEC China 2021 parantos réngsé.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun milarian pangwangunan sareng nyiptakeun kasuksésan babarengan!

Hangzhou Immuno bakal, sakumaha salawasna, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur, wijaksana tur taliti layanan. Dina waktu nu sarua, urang bakal terus nyieun usaha unremitting merangan COVID 2019 pikeun ngembangkeun sarta ngahasilkeun produk éféktif pikeun merangan virus.


waktos pos: Jan-14-2021