Immunobio COVID 19 Antigen Rapid Test Kit suksés didaptarkeun di Jérman. Hasil uji pendaptaran nunjukkeun yén produk kami gaduh performa anu saé sareng diakui pisan ku konsumén

COVID 19 Antigen Rapid Test Sucessfully Registered in Germany

Epidemi énggal (COVID 2019) bitu dina akhir taun 2019 sareng nyapu Cina di awal taun 2020. Unggal pagawé IMMUNOBIO prihatin kana kamekaran wabah éta sareng hoyong nyumbang kana perang nagara ngalawan epidemi éta. Dina kontéks ieu, biotikech Hangzhou Immunuo Tim R&D hasil ngembangkeun kit uji gancang COVID 2019 IgG / IgM di awal Pébruari 2020, sareng dina Séptémber 2020, tim R&D hasil ngembangkeun kit uji deteksi antigen 2019-ncov.

Tim R&D kami mendakan yén uji antigen 2019-ncov dina pasaran noe gampang pisan ngahasilkeun positip palsu nalika dianggo dina swid ciduh. Dina raraga ngungkulan masalah ieu, para insinyur ngalakukeun sajumlah ageung percobaan kontras pikeun kit uji AG dina pasaran. Ngalangkungan usaha anu teu henti, tim P&P tungtungna ngembangkeun kit uji antigen 2019-ncov urang sorangan, anu henteu ngan ukur tiasa ngagugat tés swab nasal, tapi ogé lumaku pikeun tés swab Saliva. Kami parantos rébuan uji coba ciduh sateuacan nempatkeun iket dina pasaran, henteu aya ékspérimén sareng miss positive.

fdb

Pelanggan urang Jerman Mr. MXX terang yén alat uji IMMUNOBIO COVID 19 Antigen tiasa dianggo pikeun deteksi ciduh, anjeunna langsung mutuskeun ngadaptarkeun produk ieu di Jérman sareng ngicalna. Kami nyayogikeun conto tés spésimen Saliva pikeun tés pendaptaran, sareng hasil pendaptaran nunjukkeun yén sénsitip sareng spésifisitas réagen deteksi antigen kami saé pisan. Sampel sensitipitas deteksi nyaéta 100%, sareng spésifisitasna 95,6%.

COVID 19 Antigen test kit (1)

Ayeuna, produkna parantos hasil didaptarkeun sareng dijual di Jérman, sareng ogé hasil didaptarkeun di Uni Éropa.

COVID 19 Antigen test kit (4)


Pos waktos: Jan-14-2021