• Bewara tina Libur

    Konsumén anu dipikacinta, Ti 11 Pébruari dugi ka 17 Pébruari, urang bakal ngagungkeun Festival Spring salami periode ieu. Pangiriman lokal bakal dihanca dina 16 Pébruari. Pangiriman internasional bakal dihanca dina 18 Pébruari. Tim logistik urang bakal damel ogé dina 18 Pébruari. Pikeun ngadukung pangiriman gancang tina ...
    Maca deui
  • IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Neutralizing antibody Rapid Test is available now

    IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Nétralisir Tés Rapid antibodi sayogi ayeuna

    Immunobio suksés mekarkeun COVID 19 nétralisasi Tés gancang antibodi, sareng tés uji parantos nganggo CE sareng Cina Disatujuan AT Pernyataan 1. IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Nétralisasi Tés Rapid Antibodi (COVID-19 Ab) kanggo panggunaan propésional hungkul. 2. Distributor naon waé anu kedah kéngingkeun persetujuan anu pas atanapi ...
    Maca deui
  • COVID 19 Antigen Rapid Test Sucessfully Registered in Germany

    COVID 19 Antigen Rapid Test Suksés Didaptarkeun di Jérman

    Immunobio COVID 19 Antigen Rapid Test Kit suksés didaptarkeun di Jérman. Hasil uji pendaptaran nunjukkeun yén produk kami ngagaduhan kinerja anu saé sareng dikenal pisan ku konsumén Epidemi énggal (COVID 2019) pecah di akhir taun 2019 sareng nyapu Cina di awal taun 2020. Unggal padamel ...
    Maca deui
  • CPHI&P-MEC China 2020

    CPHI & P-MEC Cina 2020

    HANGZHOU IMMUNO Biotech ilubiung dina paméran CPHI & P-MEC Cina 2020, nampilkeun jinis-jinis kit uji COVID 19 sareng produk sanés dina paméran éta, para nasabah sumping ka stan pikeun konsultasi dina aliran anu teu aya tungtungna sareng ngahontal tujuan kerjasama sareng sajumlah konsumén. Dina ...
    Maca deui