Netralisasi tés gancang semi-kuantitatif

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Antibodi Neutralizing sakabeh getih Rapid Test Alat Kit
Spésimén Sérum, plasma, atanapi sadayana getih
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 1000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 test kits/Packing box20 test kits/packing box
Tés Data Potongan 50ng/mL
Hirup Rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal

 


Rincian produk

Tag produk

Kit Uji Antibodi nétralisasi COVID-19 ngagunakeun tés immunochromatographic aliran lateral pikeun ngadeteksi SARS-COV-2nétralisasi antibodi(NAb), anu tiasa dianggo pikeun nangtukeun status kekebalan saatos inféksi atanapi vaksinasi.

 

Fitur

A. Tes getih: sérum, plasma, sakabeh getih sareng getih fingertip sadayana sayogi.

B. spésimén leutik diperlukeun.Sérum, plasma 10ul atanapi sadayana getih 20ul cekap.

C. Evaluasi kekebalan gancang kalayan 10 mnt.

COVID TEST  (6)

Sensitipitas rélatif, spésifisitas sareng akurasi

 

COVID TEST  (4)

Sertifikasi otorisasi pikeun tés gancang Neutralizing AB Antibodies

CE Disatujuan
Daptar bodas Cina disatujuan Neutralizing Antibody Rapid Tes

COVID19 neutralizing antibody (17)

Prosedur Tés

Pamaca Hasil

Neutralizing AB test

Watesan
1. Uji Rapid Antibody Neutralizing SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) kanggo pamakean diagnostik in vitro wungkul.Tés ieu kedah dianggo pikeun ngadeteksi antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2 atanapi vaksin na dina getih sadayana, sérum, atanapi plasma.
2. Uji Rapid Antibody Neutralizing SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) ngan bakal nunjukkeun ayana antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimén sareng henteu kedah dianggo salaku hiji-hijina kriteria pikeun metode deteksi titer antibodi.
3. Dina pasien anu pulih, titer konsentrasi antibodi nétral SARS-CoV-2 tiasa langkung luhur tingkat anu tiasa dideteksi.Positip tina uji ieu henteu tiasa dianggap salaku program vaksinasi anu suksés.
4. Ayana terus-terusan atanapi henteuna antibodi henteu tiasa dianggo pikeun nangtukeun kasuksésan atanapi kagagalan terapi.
5. Hasil tina penderita immunosuppressed kudu diinterpretasi kalawan caution.
6. Sapertos sadaya tés diagnostik, sadaya hasil kedah diinterpretasi sareng inpormasi klinis sanés anu sayogi pikeun dokter.

COVID TEST  (5)

PRESISI
Intra-Assay
Katepatan dina-jalan ditangtukeun ku ngagunakeun 15 ulangan dua spésimén: négatip, sareng antibodi RBD spiked positif (5ug/mL).Spésimén anu leres diidentifikasi> 99% waktos.
Inter-Assay
Precision antara-ngajalankeun geus ditangtukeun ku 15 assays bebas dina dua spésimén sarua: a négatip, sarta positif.Tilu seueur béda tina Uji Rapid Antibodi Nétralkeun SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) parantos diuji nganggo spésimén ieu.Spésimén anu leres diidentifikasi> 99% waktos.
PERHATOSAN
1. Pikeun pamakéan diagnostik in-vitro wungkul.
2. Henteu kedah nganggo kit saluareun tanggal béakna.
3. Ulah nyampur komponén tina kit kalawan jumlah loba béda.
4.Avoid kontaminasi mikroba réagen.
5.Use test pas mungkin sanggeus muka ngajaga tina Uap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami