IMMUNOBIO Novel Coronavirus Nétralisir Tés Gancang Antibodi

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Novel Coronavirus Néalisir Tés Cepet Antibodi
Spésimén Sérum, plasma, atanapi getih utuh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10000 tés
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 kit uji / Bungkus bungkus
50 kotak / karton
Ukuran karton: 64 * 44 * 39cm
Data Tés Cutoff 50ng / mL
Hirup rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran Mindahkeun bank

Detil Produk

Tanda Produk

Tés Rapid Antibody SARS-CoV-2 nétralisasi (COVID-19 Ab) mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deték kualitatif nétralisasi antibodi kana SARS-CoV-2 dina getih sadayana, sérum, atanapi plasma.

Hasil tés tiasa didapet dina 10-15 menit. Operasiana saderhana sareng henteu diwatesan ku panggunaan laboratorium. Mangrupikeun metode panyaringan primér anu dipercaya sareng merenah.

KOMPONEN

Bahan Anu Disayogikeun Bahan Dipikabutuh Tapi Henteu Disayogikeun
1) Kantong foil, kalayan kasét uji 1) Wadah koleksi spésimén
2) Titisan anu tiasa dianggo 2) Centrifuge (pikeun plasma hungkul)
3) Assay buffer 3) Timer
4) Lancet
5) ngagosok iodin
6) Pitunjuk pikeun dianggo

PERHATIAN

1. Pikeun panggunaan diagnostik in-vitro hungkul.

2. Kedah henteu nganggo kit saluareun tanggal béakna.

3. Entong nyampur komponén tina pakét kalayan jumlah loténg anu béda.

4. Nyingkahan kontaminasi mikroba réagen.

5. Paké tés gancang-gancang saatos dibuka pikeun ngajagaan tina Uap.

Kumpeni profil

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd didirikeun taun 2014, fokus kana P&P, produksi sareng penjualan makalah uji diagnostik réagen in vitro. Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina perdagangan luar negeri, sareng tiasa ngembangkeun produk anyar numutkeun kabutuhan pelanggan sareng ngalaksanakeun debugging anu wajar pikeun produk aslina.

Kami gaduh sistem jasa anu sampurna, harga anu wajar, diarepkeun pikeun ngalayanan anjeun.

 sv

Produk Patali

Panjelasan Produk Spésifikasi bungkus
COVID-19 IgG / IgM Antibody Rapid Test 20tés kit / kotak, 40 tés / kotak
COVID-19 Antigen Rapid Test 20tés kit / kotak, 1tés tés / kotak
COVID-19 Nétralisir Tés Gancang Antibodi 20tés kit / kotak, 1tés tés / kotak
COVID-19 IgG / IgM Antibody Uncut Lambaran 60 * 300mm
COVID-19 Antigen Uncut Lambaran 60 * 300mm
COVID-19 Nétralisasi Lambaran Antibodi Uncut 60 * 300mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami