IMMUNOBIO Novel Coronavirus Neutralizing Antibodi Rapid Test

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Novel Coronavirus Neutralizing Antibodi Rapid Test
Spésimén Sérum, plasma, atanapi sadayana getih
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10000 tés
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kit / kotak bungkusan
50 kotak / karton
Ukuran karton: 64 * 44 * 39cm
Tés Data Potongan 50ng/mL
Hirup Rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran mindahkeun bank


Rincian produk

Tag produk

Uji Rapid Antibodi Neutralizing SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) mangrupikeun immunoassay kromatografis gancang pikeun deteksi kualitatif nétralisasi antibodi ka SARS-CoV-2 dina sakabeh getih, sérum, atanapi plasma.

Hasil tés tiasa dicandak dina 10-15 menit.Operasina saderhana sareng henteu dugi ka pamakean laboratorium. Ieu mangrupikeun metode saringan primér anu dipercaya sareng merenah.

KOMPONEN

Bahan Disadiakeun Bahan Diperlukeun Tapi Henteu Disadiakeun
1) Kantong foil, sareng kasét tés 1) Wadah ngumpulkeun spésimén
2) droppers disposable 2) Centrifuge (pikeun plasma wungkul)
3) Assay panyangga 3) Timer
4) Lancet
5) Sapuan iodin
6) Parentah pikeun pamakéan

PERHATOSAN

1. Pikeun pamakéan diagnostik in-vitro wungkul.

2. Henteu kedah nganggo kit saluareun tanggal béakna.

3. Ulah nyampur komponén tina kit kalawan jumlah loba béda.

4.Avoid kontaminasi mikroba réagen.

5.Use test pas mungkin sanggeus muka ngajaga tina Uap.

Pausahaanprofil

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd diadegkeun dina 2014, fokus dina R&D, produksi sareng penjualan kertas uji diagnostik réagen in vitro.Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina perdagangan asing, sarta bisa ngamekarkeun produk anyar nurutkeun pangabutuh customer sarta ngalaksanakeun debugging lumrah produk aslina.

Simkuring boga sistem layanan sampurna, harga lumrah, miharep pikeun ngawula ka anjeun.

 sv

Produk patali

Panjelasan Produk Spésifikasi bungkusan
Uji Cepat Antibodi COVID-19 IgG/IgM 20 test kits / kotak, 40 test kits / kotak
Uji Cepat Antigén COVID-19 20 test kits / kotak, 1 test kit / kotak
Uji Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19 20 test kits / kotak, 1 test kit / kotak
COVID-19 IgG/IgM Antibodi Uncut Lambaran 60 * 300mm
COVID-19 Antigén Uncut Lambaran 60 * 300mm
COVID-19 Neutralizing Antibodi Uncut Lambaran 60 * 300mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami