Kit Uji Gancang Antigén COVID-19 SARS-CoV-2

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Deteksi pikeun Antigén COVID 19
Spésimén Nasal Swab atanapi Saliva Swab
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / Ngadaptar di DE
MOQ 10000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kits / packing box50 Box / Karton Ukuran karton: 64 * 44 * 39cm
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

IMMUNUBIO SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test nyaéta pikeun ngadeteksi antigén SARS-CoV-2.Antibodi monoklonal Anti-SARS-CoV-2 dilapis dina garis tés sareng konjugasi sareng emas koloid.Salila tés, spésimén diréaksikeun sareng antibodi anti-SARS-CoV-2 konjugat dina jalur tés.Campuran teras migrasi ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapiler sareng diréaksikeun sareng antibodi monoklonal Anti-SARS-CoV-2 anu sanés dina daérah tés.Komplek direbut sareng ngabentuk garis berwarna di daérah garis Uji.Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 ngandung partikel konjugasi antibodi monoklonal anti-SARS-CoV-2 sareng antibodi monoklonal anti-SARS-CoV-2 anu sanés dilapis di daérah garis tés.

Fitur

A. Fast Test, meunang hasil dina 10-15 menit.

B. sensitipitas High na spésifisitas

C.Easy pikeun beroperasi, teu merlukeun parabot, merenah tur gancang

D. Duanana Ciduh jeung Nasal Swab lumaku

E.Require saeutik Spésimén, sababaraha Nasal atawa tikoro swabs

Covid 19 nasal swab saliva swab

otorisasi sertipikasi

1. CE disatujuan

2. Nyatujuanku Kamentrian Kaséhatan Jerman

3. Daptar bodas Cina urang disatujuan COV 19 pabrik test kit

COVID 19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test KitCOVID 19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

TésProducerPikeun Saliva Swab

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng/atawa kadali pikeun nyaimbangkeun ka suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.

1. Bawa pouch ka suhu kamar saméméh muka.Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.

2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung horizontal.Balikkeun tabung pangumpulan spesimen, extrude 3 tetes spesimen anu disiapkeun kana sumur spesimen (S) tina kaset tés sareng mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap:

3. Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 15 menit

COVID-19-test

Logistik

Sadaya pesenan bakal dikirimkeun dina 1 saminggu saatos mayar.Kalayan kerjasama anu lami sareng seueur airexpress sareng forwarder, biaya jasa langkung saé.

COVID 19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

Jasa Kami

1. harga pabrik, lumrah tur kalapa

2. Layanan OEM / ODM, Henteu ngan ukur bungkusan sareng kustomisasi merek, urang gaduh laboratorium sorangan sareng tim R&D, anu tiasa ngembangkeun sareng ngaropea produk proprietary pikeun konsumén

3. Timly tur gancang eupan balik, iraha wae jeung di mana waé pikeun layanan palanggan.

4. Nyadiakeun latihan profésional sarta sampel kualitas pikeun mantuan konsumén ngamekarkeun pasar

5. Métode dagang fléksibel pikeun minuhan kabutuhan customer jeung bisnis

FAQ

Pananya 1:Dupi abdi tiasa meunang sampel saméméh urutan bets muter?
A: Sampel Qulaified sayogi, detil mangga ngahubungi penjualan kami.

Patarosan 2:Kumaha upami MOQ?
A: MOQ langkung ti "0", tapi tim penjualan kami bakal mamatahan anjeun sabaraha mesen dumasar kana produk anu anjeun peryogikeun, kaayaan pasar nasional, biaya logistik internasional sareng faktor sanésna.

Patarosan 3:Kumaha ngeunaan kualitas?
A: Kami parantos nampi CE, sareng ogé dina daptar bodas pamaréntahan Cina, saterasna, anjeun tiasa mendakan hasil tés kami di situs Kamentrian Kaséhatan Jerman.

Patarosan 4:Dimana pabrik anjeun?Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?
A: Kami di Hangzhou, Alibaba ogé ayana di dieu, satengah jam ti Shanghai ku karéta speed tinggi.Anjeun wilujeng sumping iraha waé anjeun nganjang ka kami.

Patarosan 5:Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang
A: Kami pabrik, sadaya produk anu kami nyayogikeun nyaéta R&D sareng ngahasilkeun ku nyalira.

Patarosan 6:Kumaha carana abdi tiasa mayar?
A: Anjeun tiasa mayar USD, EURO & RMB via T / T, PayPal atanapi Western Union.

Patarosan 7:Sertipikat anu anjeun gaduh:
A: CE/ISO13485


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami