COVID-19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Deteksi pikeun COVID 19 Antigen
Spésimén Swab Irung atanapi Swab Ciduh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas / ngadaptar di DE
MOQ 10000 alat uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 test kit / Packing box50 Box / Carton Carton Size: 64 * 44 * 39cm
Data Tés Langkung 95% Sensitivity sareng Spésisitas
Hirup rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

Tes IMMUNUBIO SARS-CoV-2 Antigen Rapid nyaéta pikeun ngadeteksi antigén SARS-CoV-2. Antibodi monoklonal anti-SARS-CoV-2 dilapiskeun dina garis uji sareng disambungkeun sareng emas koloid. Salami uji coba, spésimén réaksi sareng anti-SARS-CoV-2 antibodi konjugat dina strip uji. Campuran éta teras hijrah ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng réaksi sareng antibodi monoklonal Anti-SARS-CoV-2 anu sanés di daérah tés. Komplek ieu dicandak sareng ngawangun garis warna di daérah garis Tés. Tés Rapid SARS-CoV-2 Antigen ngandung anti-SARS-CoV-2 antibodi monoclonal partikel konjugasi sareng antibodi monoklonal anti-SARS-CoV-2 anu sanés dilapis di daérah garis tés.

Fitur

Tés A.Fast, kéngingkeun hasil dina waktos 10-15 menit.

Sensitipitas B. High na spésifisitas

C. Gampang dioperasikeun, teu kedah peralatan, merenah sareng gancang

D. Duanana Ciduh sareng Ciduh Nasal lumaku

E.Meryogikeun Spesimen sakedik, sababaraha irung atanapi irung tikoro

Covid 19 nasal swab saliva swab

Dihaturkeun sertifikasi

1. CE Disatujuan

2. Nyatujuan ku Kamentrian Kaséhatan Jérman

3. Daptar bodas Cina disatujuan pabrik uji COV 19

COVID 19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test KitCOVID 19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

Tés Producer Pikeun Nyiduh Ciduh

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng / atanapi kadali pikeun saimbang kana suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan diuji.

1. Bawa kantong kana suhu kamar sateuacan dibuka. Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng anggoana gancang-gancang.

2. Tempatkeun alat uji dina permukaan anu bersih sareng horisontal. Balikkeun tabung kumpulan spésimen, extrude 3 tetes spésimen anu disiapkeun kana spésimen ogé (S) tina kasét tés sareng mimitian timer. Tingali ilustrasi di handap:

3. Tungguan garis warna (s) nembongan. Hasil bacaan dina 10 menit. Entong nafsirkeun hasilna saatos 15 menit

COVID-19-test

Logistik

Sadaya pesenan bakal dikirimkeun dina waktos 1 saminggu saatos kéngingkeun pamayaran. Kalayan kerjasama waktos anu lami sareng seueur aireflision sareng forwarder, biaya jasa langkung saé.

COVID 19 SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

Service kami 

1. Harga pabrik, wajar sareng kalapa

2. jasa OEM / ODM, Henteu ngan ukur bungkusan sareng kustomisasi mérek, urang gaduh laboratorium sareng tim R&D nyalira, anu tiasa ngembangkeun sareng ngarobih produk propriétari pikeun konsumén

3. Tepat waktos sareng gancang umpan balik, iraha waé sareng dimana waé pikeun layanan palanggan.

4. Nyayogikeun palatihan propésional sareng conto kualitas pikeun ngabantosan konsumén ngembangkeun pasar

5. Metode dagang fléksibel pikeun minuhan kabutuhan konsumén sareng bisnis

FAQ 

Pananya 1: Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel sateuacan maén urutan batch?
A: Sampel Qulaified sayogi, detil mangga kontak sareng penjualan kami.

Patarosan 2: Kumaha upami MOQ?
A: MOQ langkung ti "0 ″, tapi tim penjualan kami bakal mamatahan anjeun kumaha mesen dumasar kana produk anu anjeun peryogikeun, kaayaan pasar nasional, biaya logistik internasional sareng faktor sanés

Patarosan 3: Kumaha upami kualitas na?
A: Kami parantos kéngingkeun CE, sareng ogé dina daptar bodas pamaréntahan Cina, saterasna, anjeun tiasa mendakan hasil hasil tés urang dina wesite Kamentrian Kaséhatan Jerman

Patarosan 4: Dimana pabrik anjeun? Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?
A: Kami di Hangzhou, Alibaba ogé aya di dieu, satengah jam ti Shanghai ku karéta gancang. Anjeun disambut iraha waé anjeun sumping ka kami.

Patarosan 5: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang
A: Kami pabrik, sadaya produk anu kami suplai nyaéta R&D sareng ngahasilkeun nyalira.

Patarosan 6: Kumaha kuring tiasa mayar?
A: Anjeun tiasa mayar USD, EURO & RMB ngalangkungan T / T, PayPal atanapi Western Union.

Patarosan 7: Sértipikat anu anjeun gaduh:
A: CE / ISO13485


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami