COVID-19 Nétralisir Tés Gancang Antibodi

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun COVID-19 Nétralisir Tés Gancang Antibodi
Spésimén Sérum, plasma, atanapi getih utuh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10000 tés
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 test kit / Packing box50 box / CartonCarton Size: 64 * 44 * 39cm Kit uji 1 / Kotak bungkus200 kotak / Ukuran CartonCarton : 40 * 36.5 * 33.5cm
Data Tés Cutoff 50ng / mL
Hirup rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran Mindahkeun bank

Detil Produk

Tanda Produk

Tés Rapid Antibody SARS-CoV-2 nétralisasi Antibody Rapid (COVID-19 Ab) kanggo antibodi deteksi kana SARS-CoV-2 atanapi vaksinna. Protéin ACE2 dilapiskeun dina daérah garis uji sareng protéin RBD disarengan ku partikel nunjukkeun. Salami uji coba, upami aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimen, éta bakal diréaksikeun ku protéin RBD-partikel konjugat sareng henteu ngaréaksikeun protéin anu tos dilapis ACE2. Campuran teras hijrah ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng moal kawengku ku antigen anu tos dilapis.

Tés Rapid Antibody SARS-CoV-2 nétralisasi Antibody Rapid (COVID-19 Ab) ngandung partikel dilapis protéin RBD. Protéin ACE2 dilapis di daérah garis tés.

Karakteristik PRESTASI

Sénsitip klinis, Kekhususan sareng Akurasi

Tés Rapid Antibody SARS-CoV-2 nétralisasi Antibody Rapid (COVID-19 Ab) parantos dievaluasi kalayan spésimén anu dicandak tina populasi kasus positip klinis sareng kasus anu séhat. Hasil dikonfirmasi ku RT-PCR.

Alat uji gancang COVID-19

Métode Réagen standar emas (PCR) Total Hasil
SARS-CoV-2NeutralizingAntibody RapidTest (COVID-19 Ab) Hasilna Positip Négatip
Positip 49 0 49
Négatip 5 120 125
Total Hasil 54 120 174

Logistik

Hiber hawa mangrupikeun cara anu teratur pikeun pesenan kalayan kuantitas henteu langkung ti 200000 pcs. Kurir sapertos DHL mangrupikeun cara anu paling merenah pikeun pesenan alit. Upami ukuran ordo di luhur 1000000 pcs, piagam hawa atanapi transportasi laut disarankeun.

Aya kabijakan pikeun ékspor ieu COVID-19 Rapid Test Kit urang ti pamaréntah. Disarankeun ngantunkeun sahenteuna 7 dinten damel pikeun prosedur aplikasi Bea Cukai resmi sateuacan dikintun. Kantor Pabean ngantepkeun aranjeunna lulus saatos mariksa Sertifikat Persetujuan pikeun Tulisan Khusus anu dikaluarkeun ku organ kasihatan sareng karantina. Konfirmasi pesenan anu ditandatanganan mimiti ti klien kami anu terhormat bakal ngabantosan pikeun nyingetkeun prosedur.

Agén transportasi jangka panjang anu tiasa diandelkeun nyaéta

Kurir: DHL (www.cn.dhl.com)

Neruskeun hiber udara: SINOTRANS (www.sinoair.com)

FAQ 

Pananya 1: Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel sateuacan nempatkeun pesen?
A: Immunobio nyayogikeun conto ka saha anu hoyong mayar biaya pengiriman. Pesenan sidang conto disambut. Dina sababaraha kaayaan, sampel gratis aya.

Patarosan 2: Kumaha upami MOQ?
A: Kanggo tarékah resmi, 10000 pcs tés gancang COVID-19 minimal. Pikeun order trial, 1 karton (1000 pcs) nyaéta jumlah minimum order.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami