Uji Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Uji Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19
Spésimén Sérum, plasma, atanapi sadayana getih
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10000 tés
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kits / packing box50 kotak / Karton Ukuran karton: 64 * 44 * 39cm 1 Test kit/Packing box200 kotak/Karton Ukuran karton: 40*36.5*33.5cm
Tés Data Potongan 50ng/mL
Hirup Rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran mindahkeun bank


Rincian produk

Tag produk

Uji Rapid Antibody Neutralizing SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) nyaéta pikeun deteksi antibodi ka SARS-CoV-2 atanapi vaksin na.Protéin ACE2 dilapis dina daérah garis tés sareng protéin RBD dikonjugasi sareng partikel nunjukkeun.Nalika tés, upami aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimén, éta bakal ngaréaksikeun sareng konjugat partikel RBD sareng henteu ngaréaksikeun sareng protéin ACE2 anu tos dilapis.Campuran lajeng migrasi ka luhur dina mémbran kromatografis ku aksi kapilér sarta moal bakal katangkep ku antigen pre-coated.

Uji Rapid Antibody Neutralizing SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) ngandung partikel protéin anu dilapis RBD.Protéin ACE2 dilapis di daérah garis tés.

CIRI-CIRI KINERJA

Sensitipitas klinis, spésifisitas sareng akurasi

Uji Rapid Antibodi Neutralizing SARS-CoV-2 (COVID-19 Ab) parantos dievaluasi ku spésimén anu dicandak tina populasi kasus positip klinis sareng kasus séhat.Hasilna dikonfirmasi ku RT-PCR.

Alat Uji Gancang COVID-19

Métode Reagen standar emas (PCR) TotalHasil
Uji Rapid Antibodi SARS-CoV-2 Neutralizing (COVID-19 Ab) Hasilna Positip Negatip
Positip 49 0 49
Negatip 5 120 125
Total Hasil 54 120 174

Logistik

Penerbangan hawa nyaéta cara biasa pikeun pesenan kalayan kuantitas henteu langkung ti 200000pcs.Kurir sapertos DHL mangrupikeun cara anu paling merenah pikeun pesenan alit.Upami ukuran pesenan saluhureun 1000000pcs, piagam hawa atanapi angkutan laut disarankeun.

Aya kabijakan pikeun ékspor Kit Uji Rapid COVID-19 ieu ti pamaréntah.Disarankeun ninggalkeun sahenteuna 7 dinten kerja pikeun prosedur aplikasi Pabean resmi sateuacan kiriman.Kantor Bea Cukai bakal ngantep aranjeunna lulus saatos mariksa Sertipikat Persetujuan pikeun Artikel Husus anu dikaluarkeun ku organ kaséhatan sareng karantina.Konfirmasi pesenan anu ditandatanganan awal ti klien kami anu terhormat bakal ngabantosan pikeun nyepetkeun prosedurna.

agén transportasi dipercaya jangka panjang urang téh

Kurir: DHL (www.cn.dhl.com)

Pangirim penerbangan hawa: SINOTRANS (www.sinoair.com)

FAQ

Pananya 1:Dupi abdi tiasa meunang sampel saméméh nempatkeun pesenan?
A: Immunobio nyadiakeun sampel ka saha hoyong nanggung ongkos angkutan barang.urutan sidang sampel disambut.Dina sababaraha kaayaan, conto gratis sayogi.

Patarosan 2:Kumaha upami MOQ?
A: Pikeun pesenan formal, 10000pcs tes gancang COVID-19 mangrupikeun minimum.Pikeun pesenan percobaan, 1 karton (1000 pcs) nyaéta kuantitas pesenan minimum.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami