COVID-19 IgGIgM Tés Gancang Diagnostik

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun COVID-19 IgG / IgM Diagnostic Rapid Test
Spésimén Getih / sérum / plasma lengkep
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10.000 kit uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 40 kit uji / Bungkus bungkus
Suhu Panyimpenan 2-30 ° C
Hirup rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Dinten
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

COVID-19 IgG / IgM Gancang Tés Pedaran

IMMUNOBIO COVID-19 IgG / IgM Diagnostic Rapid Test nyaéta pikeun ngadeteksi antibodi IgG sareng IgM kana virus COVID-19. IgG anti-manusa sareng anti-ligand kapisah dilebetkeun dina garis uji coba wilayah 1 sareng daérah 2. Nalika diuji, spésimén réaksi sareng partikel-lapisan antik-COVID-19 dina jalur uji. Campuran teras hijrah ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng réaksi sareng IgG anti-manusa sareng IgM anti-manusa ligan. COVID-19 IgG atanapi antibodi IgM, upami aya dina spésimenna, bereaksi sareng IgG anti-manusa di daérah 1 atanapi Iglan anti-manusa ligan. Komplek ieu ditangkep sareng ngawangun garis warna di wilayah garis uji 1 atanapi 2.

Tés Rapid Coronavirus COVID-19 IgG / IgM Antibody Rapid ngandung partikel-lapisan cocoan COVID-19. IgG anti-manusa sareng IgM anti-manusa dilapiskeun di daérah garis tés.

PROSEDUR Tés

Ngidinan alat uji, spésimén, buffer, sareng / atanapi kadali pikeun saimbang kana suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.

1. Bawa kantong kana suhu kamar sateuacan dibuka. Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng anggoana gancang-gancang.

2. Tempatkeun alat uji dina permukaan anu bersih sareng horisontal.

Pikeun Sérum atanapi Plasma Spésimén:

Tahan dropper sacara vertikal, gambar spesimenna dugi ka Line Eusian (sakitar 10 μL), sareng mindahkeun spésimen ka sumur spésimen (S) alat uji, teras tambihan 2 tetes panyangga (sakitar 90 mL) sareng mimitian waktos. Tingali ilustrasi di handap. Hindarkeun bubu hawa anu kajebak dina spésimen ogé (S).

Pikeun Spesimen Darah Sakabeh (Venipuncture / Fingerstick):

Pikeun ngagunakeun serelek: Tahan dropper sacara vertikal, gambar spésiménna 0,5-1 cm di luhur Garis Eusian, sareng mindahkeun 1 titik getih sadayana (sakitar 10 µL) kana sumur spésimen (S) alat uji, teras nambihan 2 tetes tina panyangga (sakitar 90 uL) sareng mimitian waktos. Tingali ilustrasi di handap.

Pikeun nganggo mikropipét: Pipét sareng buang 10 µL getih sadayana kana sumur spésimen (S) alat uji, teras tambihan 3 tetes panyangga (sakitar 90 µL) sareng mimitian otomatis. Tingali ilustrasi di handap.

covid 19 rapid strip test kits

Dihaturkeun sertifikasi

1. ISO 13485

2. CE

3. Daptar bodas urang Cina

Kauntungan utama

1. Ngan ukur 10-15 menit kanggo ngantosan hasil tés

2. Akurasi> 98%

3. Gampang dioperasikeun, henteu diperyogikeun peralatan

4. saderhana, prosedur hemat waktos

Perkenalan perusahaan

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan biotéhnologi anu utamina dina produksi sareng penjualan. Éta didaptarkeun dina 2014 di Gedong 2, Nomer 28, No.3 Street, Kawasan Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi Hangzhou. Bisnis utama perusahaan nyaéta produksi sareng penjualan téknologi antigen rekombinan, pamekaran, produksi sareng penjualan diagnostik gancang réagen, sareng impor sareng ékspor produk bahan baku sareng téknologi.

noval coronavirus test kit

FAQ

coronavirus-rapid-test


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami