Uji Gancang Diagnostik IgGIgM COVID-19

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Uji Rapid Diagnostik IgG/IgM COVID-19
Spésimén Sakabeh getih / sérum / plasma
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10.000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 40 test kit / kotak bungkusan
Suhu Panyimpenan 2-30°C
Hirup Rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Poé
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Uji Gancang IgG/IgM COVID-19

IMMUNOBIO COVID-19 IgG/IgM Diagnostic Rapid Test nyaéta pikeun ngadeteksi antibodi IgG sareng IgM kana virus COVID-19.IgG anti-manusa sareng anti-ligan dilapis sacara misah dina jalur uji wilayah 1 sareng wilayah 2. Salila tés, spésimén diréaksikeun sareng partikel anu dilapis antigén COVID-19 dina jalur tés.Campuran teras migrasi ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng diréaksikeun sareng IgG anti-manusa sareng IgM anti-manusa ligan.Antibodi IgG atanapi IgM COVID-19, upami aya dina spésimén, ngaréaksikeun sareng IgG anti-manusa di daérah 1 atanapi ligan IgM anti-manusa.Kompléks direbut sareng ngabentuk garis berwarna di daérah garis Test 1 atanapi 2.

Tes Rapid Antibodi Coronavirus COVID-19 IgG/IgM ngandung partikel anu dilapis antigén COVID-19.IgG anti-manusa sareng IgM anti-manusa dilapis di daérah garis tés.

PROSEDUR UJI

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng/atawa kadali pikeun nyaimbangkeun kana suhu kamar (15-30°C) sateuacan ujian.

1. Bawa pouch ka suhu kamar saméméh muka.Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.

2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung horizontal.

Pikeun Spésimén Sérum atanapi Plasma:

Tahan dropper vertikal, tarik specimen nepi ka Eusian Line (kira-kira 10μL), sareng mindahkeun spesimen ka sumur spesimen (S) alat uji, teras tambahkeun 2 tetes panyangga (kira-kira 90mL) tur mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap.Hindarkeun nangkep gelembung hawa dina sumur spesimen (S).

Pikeun Spésimén Getih Sakabeh (Venipuncture/Fingerstick):

Ngagunakeun dropper: Tahan dropper vertikal, tarik specimen 0,5-1 cm luhureun Garis Eusian, sarta mindahkeun 1 tetes sakabeh getih (kira 10 µL) kana spésimén sumur (S) alat tés, lajeng nambahkeun 2 tetes. tina panyangga (kira-kira 90 uL) sareng mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap.

Pikeun ngagunakeun mikropipet: Pipet sareng tuang 10 µL getih sadayana ka sumur spésimén (S) alat uji, teras tambahkeun 3 tetes panyangga (kira-kira 90 µL) sareng mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap.

covid 19 rapid strip test kits

otorisasisertipikasi

1. ISO 13485

2. CE

3. daptar bodas Cina urang

Kaunggulan Utama

1. Ngan butuh 10-15 menit pikeun ngadagoan hasil tés

2. Akurasi> 98%

3. Gampang beroperasi, euweuh parabot diperlukeun

4. Basajan , prosedur ngahemat waktos

bubuka parusahaan

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan biotéhnologi anu utamina kalibet dina produksi sareng penjualan.Ieu kadaptar dina 2014 di Gedong 2, No 28, No.3 Street, Hangzhou Ékonomi sarta Pangwangunan Téhnologi Zone.The bisnis utama pausahaan nyaéta produksi jeung jualan téhnologi antigen rekombinan, ngembangkeun, produksi jeung jualan diagnostik gancang. réagen, sareng impor sareng ékspor produk sareng téknologi bahan baku anu aya hubunganana.

noval coronavirus test kit

FAQ

coronavirus-rapid-test


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami