Uji COVID-19 ART Uji Gancang SARS-2 Kit Uji RTK ART

Katerangan pondok:

 

Dipaké Pikeun Uji COVID-19 ART Uji Gancang SARS-2 Kit Uji RTK ART
Spésimén Nasopharyngeal/Oropharyngeal/Nasal Swab
Sertifikasi Daptar umum / bfarm / PEI
MOQ 5000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 test kits / kotak, 20 test kits / kotak, 5 tés / kotak
Tés Data 96,3% akurasi
Hirup Rak 2 taun

 


Rincian produk

Tag produk

Uji COVID-19 ART Uji Gancang SARS-2 Kit Uji RTK ART

1642473778(1)

Anjeun tiasa hariwang naha produk urang tiasa ngadeteksi galur COVID-19 anu mutated?

Salian ti Galur Delta COVID, Anyar-anyar ieu, galur Sars-CoV-2 varian anyar Omicron (B.1.1.529) nyebar ti Afrika Kidul sareng ka sakuliah dunya sareng ngajantenkeun langkung hese pikeun nyegah sareng ngontrol.Situs mutasi dina protéin nukléokapsid (protéin N) aya di DEL31/33, P13L, R203K, sareng G204R, dimana sadayana kaluar tina daérah epitope (N47-A173, daérah NTD) anu diakui ku pasangan antibodi urang.Ku kituna, Sars-CoV-2 Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag) sacara téoritis kompeten pikeun ngadeteksi galur Omicron varian anyar Sars-CoV-2.

Samentara éta, Uji Rapid Antigen Sars-CoV-2 kami (COVID-19 Ag) nyaétamasih dianggo dinavarian prihatin WHO noda dina protéin N maranéhna, kaasup varian UK B.1.1.7, Brazil varian P.1, Afrika Kidul varian B.1.351, sarta India varian B.1.617 na B.1.617.2.

 Omicron

 

Ngeunaan kualitasCOVID-19 3 dina 1Uji AntigénUji Rapid Delta Omicron?

Ti mimiti wabah covid-19, ékspérimén urang ngagunakeun kaahlian sorangan pikeun ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng deteksi covid-19.Tites antibodi covid igg/igm to tés antigén covidjeungTes antibodi anu nyutralisasi covid.Kami parantos nyumbangkeun usaha anu sederhana pikeun padamelan pencegahan wabah di dunya.
Tes antigen covid IMMUNO dianggo dina lembaga tés sareng rumah sakit diArgéntina, Jérman, Italia, Romania, Polandia, Britania Raya, Dénmark jeung nagara séjén.Kami ngahormatan pikeun nampi kapercayaan sareng apresiasi produk urang ti profésional ti sababaraha nagara.

COVID TEST  (2)

 

Ngeunaan IMMUNOBIO

kami hiji perusahaan tinggi-tech nasional jeung soranganproduksi, R&D, jeung éksportim.

Kusabab wabah COVID anyar dina ahir taun 2019, urang mimiti ngembangkeunTes COVID-19dina produk.

Dina Pébruari 2020, ngan ukur 2 bulan, kami suksés ngembangkeun étaTes antibodi IGG/IGMsarta nyadiakeun rojongan kuat ka Argentina.

Dina Agustus 2020, kami suksés ngembangkeunUji Antigén COVID-19sarta nyadiakeun produk kualitas luhur ka Jerman.

Nyadar yén COVID-19 tiasa janten panyakit rutin anu ngan ukur tiasa ditangtayungan ku imunisasi vaksin, sareng yén vaksin sateuacana henteu acan diverifikasi pinuh ku populasi, kami mimiti ngenalkeun.Tés antibodi nétralisasi.Mastikeun efektivitas vaksin dina tingkat individu nambihan lapisan panyalindungan pikeun pencegahan wabah.

COVID TEST  (1)

PROSEDUR UJI

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng/atawa kadali pikeun nyaimbangkeun ka suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.
1. Bawa pouch ka suhu kamar saméméh muka.Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.
2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung horizontal.Balikkeun tabung pangumpulan spesimen, kaluarkeun 3 tetes spesimen anu disiapkeun kana sumur spesimen (S)tés kaséttur mimitian timer.
Tingali ilustrasi di handap.

3. Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 15 menit.

 

Dimana kit tés diproduksi?

Pabrik Produksi GMP

Kamar beresih

Immuno-test


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami