Uji Antigén COVID-19 Kit Uji Rapid RTK SARS-2 ART

Katerangan pondok:

 

Dipaké Pikeun Uji Antigén COVID-19 Kit Uji Rapid RTK SARS-2 ART
Spésimén Nasopharyngeal/Oropharyngeal/Nasal Swab
Sertifikasi Daptar umum / bfarm / PEI
MOQ 5000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 test kits / kotak, 20 test kits / kotak, 5 tés / kotak
Tés Data 96,3% akurasi
Hirup Rak 2 taun

 


Rincian produk

Tag produk

COVID-19Uji AntigénSARS-2 ART Rapid Test RTK Test Kit

Abstrak tina laporan tés Klinik Bagian 3

The Immuno Biotech Antigen Rapid Test mangrupikeun tés anu tiasa dianggo pikeun diagnosis inféksi SARSCoV-2.Ieu tés tés pikeun ayana SARS-CoV-2 N-protéin nyaéta spésimén swab.Dina ulikan ieu, Immuno Biotechtés gancang antigéndievaluasi ku Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal sareng PCR.PerkinElmer reverse transcriptase real-time kuantitatif réaksi ranté polimérase (rt-RT-qPCR) dipaké pikeun analisis discrepancy.Dina total, 80 négatip sareng 40 conto COVID-19 positip kalebet dina ngabandingkeun ieu.Sensitipitas tes gancang antigén biotéh Immuno ditangtukeun 92,5% (95% CI: 86,4% -96,0%).Di handap nilai Cp 32,6 sensitipitas éta 100%.spésifisitas 100% (95% CI: 96,9% -100%) jeung akurasi 97,5% (95% CI: 92,9% -99,1%).Tes antigén gancang Immuno Biotech ngadeteksi sadaya tilu belas varian panel 1 sareng 2 SARS-CoV-2. Tapi, varian 27390 dideteksi salaku positip lemah.Konsentrasi panghandapna anu tiasa dideteksi nyaéta sakitar 140.000 salinan dPCR / ml.Tes gancang antigén Roche ngagaduhan hasil anu sami sareng mendakan conto anu sami sareng négatip palsu.Saterusna, tes gancang antigén Roche ogé némbongkeun wates deteksi sabudeureun 140.000 salinan dPCR / ml.Kinerja tes gancang antigén sami dina évaluasi ieu.

1642473778(1)

Anjeun tiasa hariwang naha produk urang tiasa ngadeteksi galur COVID-19 anu mutated?

Salian ti Galur Delta COVID, Anyar-anyar ieu, galur Sars-CoV-2 varian anyar Omicron (B.1.1.529) nyebar ti Afrika Kidul sareng ka sakuliah dunya sareng ngajantenkeun langkung hese pikeun nyegah sareng ngontrol.Situs mutasi dina protéin nukléokapsid (protéin N) aya di DEL31/33, P13L, R203K, sareng G204R, dimana sadayana kaluar tina daérah epitope (N47-A173, daérah NTD) anu diakui ku pasangan antibodi urang.Ku kituna, Sars-CoV-2 Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag) sacara téoritis kompeten pikeun ngadeteksi galur Omicron varian anyar Sars-CoV-2.

Samentara éta, Uji Rapid Antigen Sars-CoV-2 kami (COVID-19 Ag) nyaétamasih dianggo dinavarian prihatin WHO noda dina protéin N maranéhna, kaasup varian UK B.1.1.7, Brazil varian P.1, Afrika Kidul varian B.1.351, sarta India varian B.1.617 na B.1.617.2.

 Omicron

 

Ngeunaan kualitasCOVID-19 Tés Antigén 3 dina 1 Omicron Delta Rapid Test?

Ti mimiti wabah covid-19, ékspérimén urang ngagunakeun kaahlian sorangan pikeun ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng deteksi covid-19.Tites antibodi covid igg/igm to tés antigén covidjeungTes antibodi anu nyutralisasi covid.Kami parantos nyumbangkeun usaha anu sederhana pikeun padamelan pencegahan wabah di dunya.
Tes antigen covid IMMUNO dianggo dina lembaga tés sareng rumah sakit diArgéntina, Jérman, Italia, Romania, Polandia, Britania Raya, Dénmark jeung nagara séjén.Kami ngahormatan pikeun nampi kapercayaan sareng apresiasi produk urang ti profésional ti sababaraha nagara.

COVID TEST  (2)

 

Ngeunaan IMMUNOBIO

kami hiji perusahaan tinggi-tech nasional jeung soranganproduksi, R&D, jeung éksportim.

Kusabab wabah COVID anyar dina ahir taun 2019, urang mimiti ngembangkeunTes COVID-19dina produk.

Dina Pébruari 2020, ngan ukur 2 bulan, kami suksés ngembangkeun étaTes antibodi IGG/IGMsarta nyadiakeun rojongan kuat ka Argentina.

Dina Agustus 2020, kami suksés ngembangkeunUji Antigén COVID-19sarta nyadiakeun produk kualitas luhur ka Jerman.

Nyadar yén COVID-19 tiasa janten panyakit rutin anu ngan ukur tiasa ditangtayungan ku imunisasi vaksin, sareng yén vaksin sateuacana henteu acan diverifikasi pinuh ku populasi, kami mimiti ngenalkeun.Tés antibodi nétralisasi.Mastikeun efektivitas vaksin dina tingkat individu nambihan lapisan panyalindungan pikeun pencegahan wabah.

COVID TEST  (1)

PROSEDUR UJI

Ngidinan alat uji, spésimén, panyangga, sareng/atawa kadali pikeun nyaimbangkeun ka suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.
1. Bawa pouch ka suhu kamar saméméh muka.Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.
2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung horizontal.Balikkeun tabung pangumpulan spesimen, kaluarkeun 3 tetes spesimen anu disiapkeun kana sumur spesimen (S)tés kaséttur mimitian timer.
Tingali ilustrasi di handap.

3. Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 15 menit.

 

Dimana kit tés diproduksi?

Pabrik Produksi GMP

Kamar beresih

Immuno-test


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami