Kit tés antigén COVID-19

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Deteksi gancang pikeun Antigen of 2019 novel coronavirus
Spésimén Nasal Swab atanapi Saliva Swab
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / Ngadaptar di DE
MOQ 10000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kits / packing box50 Box / Karton Ukuran karton: 64 * 44 * 39cm
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

IMMUNOBIO 2019-NCOVKit tés antigénngan dipaké pikeun deteksi kualitatif in vitro antigen 2019-ncov tina swab nasopharyngeal manusa atawa spésimén swabs oropharyngeal.

Kit uji Antigen IMMUNOBIO 2019-NCOV lumaku pikeun diagnosis tambahan tina novel coronavirus 2019 2019, hasilna ngan ukur pikeun rujukan klinis sareng henteu tiasa dianggo salaku hiji-hijina dasar pikeun diagnosis sareng kaputusan pangaluaran.

Hasil tés positif kedah dikonfirmasi deui, hasil négatip henteu ngahalangan inféksi Ivd 2019.

Kit uji Antigen IMMUNOBIO 2019-NCOV dimaksudkeun pikeun dianggo ku tanaga laboratorium klinis anu mumpuni sareng dilatih khusus anu diparéntahkeun sareng dilatih dina téknik prosedur diagnostik in vitro.

Fitur

A. Uji Gancang pisan, hasilna bakal ditingalikeun 10-15 menit

B. Sensitipitas kit tés gancang coronavirus Immuno 2019: 95,6%

C. spésifisitas kit tés gancang antigén immuno 2019 COVID: 100%.

D. Lumaku pikeun swab irung jeung Tikoro

E.Require saeutik Spésimén, sababaraha Nasal atawa tikoro swabs

otorisasi sertipikasi

1. Kalawan CE Mark, DOC Jeung ISO 13485

2. Nyatujuanku Kamentrian Kaséhatan Jerman

3. Daptar bodas Cina urang Certified Supplier

TésProducer 

1. Candak tes 2019 COVID Antigen test rapid test kit specimen, buffer, sareng/atawa kontrol pikeun nyaimbangkeun ka suhu kamar (15-30°C) sateuacan diuji.

2. Leupaskeun kit test Antigen tina pouch disegel jeung make eta pas mungkin.

3. Teundeun alat test gancang Antigen dina beungeut beresih jeung horizontal.Balikkeun tabung pangumpulan spesimen, extrude 3 tetes spesimen anu disiapkeun kana sumur spesimen (S) tina kaset tés sareng mimitian timer.Tingali ilustrasi di handap.

2019-ncov rapid test  (2)

4. Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 15 menit.

INTERPRETASI HASIL

2019-ncov-rapid-test--(1)

- Positip (+): Dua garis berwarna muncul.Hiji garis berwarna kedah salawasna muncul di wewengkon garis kontrol (C) jeung garis sejen kudu di wewengkon garis T.*CATETAN: Inténsitas warna dina daérah garis tés tiasa bénten-béda gumantung kana konsentrasi SARS-CoV-2 anu aya dina spésimén.Ku alatan éta, warna naon waé di daérah garis tés kedah dianggap positip sareng dirékam sapertos kitu.– Négatip (-): Hiji garis berwarna nembongan di wewengkon garis kontrol (C).Taya garis némbongan di wewengkon garis T.– Teu valid: Garis kontrol gagal némbongan.Volume spésimén anu henteu cekap atanapi téknik prosedural anu salah mangrupikeun alesan anu paling dipikaresep pikeun gagalna garis kontrol.Pariksa prosedur sareng malikan deui tés nganggo tés énggal.Upami masalahna tetep, lirén nganggo alat uji langsung sareng hubungi distributor lokal anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami