COVID-19 Tés antigen

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Deteksi gancang pikeun Antigen tina coronavirus novél 2019
Spésimén Swab Irung atanapi Swab Ciduh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas / ngadaptar di DE
MOQ 10000 alat uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 test kit / Packing box50 Box / Carton Carton Size: 64 * 44 * 39cm
Data Tés Langkung 95% Sensitivity sareng Spésisitas
Hirup rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

The IMMUNOBIO 2019-NCOV Pakakas uji antigen ngan ukur dipaké pikeun deték kualitatif in vitro tina antigen 2019-ncov tina swabs nasofaring manusa atanapi spésimén swabs oropharyngeal.

Tés uji IMMUNOBIO 2019-NCOV Antigen lumaku pikeun diagnosis bantu coronavirus novél 2019 2019, hasilna ngan ukur pikeun rujukan klinis sareng henteu tiasa dianggo salaku hiji-hijina dasar pikeun kaputusan diagnosis sareng pangaluaran.

Hasil tés positip kedah dikonfirmasi deui, hasilna négatip henteu ngahambat inféksi Ivd 2019.

Alat uji IMMUNOBIO 2019-NCOV Antigen dimaksudkeun pikeun dianggo ku tanaga laboratorium klinis anu mumpuni sareng terlatih khususna maréntahkeun sareng ngalatih téknik prosedur diagnostik in vitro.

Fitur

A. Tés Gancang pisan, hasilna bakal ditingalikeun 10-15 menit

B. Sensitipitas Immuno 2019 coronavirus kit uji gancang: 95,6%

C. Kekhususan tés uji Immuno 2019 COVID Antigen gancang: 100%.

D. Lumaku pikeun irung sareng swab Tenggorokan

E.Meryogikeun Spesimen sakedik, sababaraha irung atanapi irung tikoro

Dihaturkeun sertifikasi

1. Kalayan CE Mark, DOC Sareng ISO 13485

2. Nyatujuan ku Kamentrian Kaséhatan Jérman

3. Cina urang bodas daptar Certified Supplier

Tés Producer 

1. Candak uji coba uji COVID Antigen 2019 spésimen kit gancang, panyangga, sareng / atanapi kadali pikeun saimbang sareng suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan diuji.

2. Cabut kit uji Antigen tina kantong anu disegel sareng anggoana gancang-gancang.

3. Tempatkeun alat uji gancang Antigen dina permukaan anu bersih sareng horizontal. Balikkeun tabung kumpulan spésimen, extrude 3 tetes spésimen anu disiapkeun kana spésimen ogé (S) tina kasét tés sareng mimitian timer. Tingali ilustrasi di handap.

2019-ncov rapid test  (2)

4. Tungguan garis warna (s) nembongan. Hasil bacaan dina 10 menit. Entong nafsirkeun hasilna saatos 15 menit.

INTERPRETASI HASIL

2019-ncov-rapid-test--(1)

- Positip (+): Dua garis warna némbongan. Hiji garis warna kedah teras némbongan di daérah garis kontrol (C) sareng garis sanésna kedah di daérah garis T. * CATETAN: Inténsitas warna dina wilayah garis uji tiasa bénten-bénten gumantung kana konsentrasi SARS-CoV-2 anu aya dina spésimen. Maka, warna naon waé di daérah garis uji kedah dianggap positip sareng kacatet sapertos kitu. - Negatif (-): Hiji garis warna némbongan di daérah garis kontrol (C). Teu aya garis anu némbongan di daérah garis T. - Teu valid: Garis kontrol gagal némbongan. Volume spésimen anu cekap atanapi téknik prosedural anu salah mangrupikeun alesan anu paling dipikaresep pikeun gagal garis kontrol. Pariksa prosedur sareng balikeun tés ku tés énggal. Upami masalahna tetep aya, lirénkeun nganggo tés langsung sareng kontak distributor lokal anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami