Uji gancang antigén COVID-19 (kit tés ART)

Katerangan pondok:

 

Dipaké Pikeun KIT ART IMMUNOBIO COVID-19
Spésimén spésimén swab
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / PEI / Bfarm didaptarkeun
MOQ 1000 test kit
Waktos pangiriman 2-5 poé sanggeus Cokot pamayaran
Bungkusan 1 kit uji / kotak packing, 5 kit tés / kotak packing, 20 kit tés / kotak bungkusan
Data Evaluasi Sensitipitas 90,7% sareng spésifisitas 99,6%
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

 

 

Ladenan khusus- Nyadiakeun hiji swab kontrol Positip sareng hiji négatif per kotak (20 tés)

 

 

Evaluasi ku agénsi tés otoritatif di Walanda

 

1642473778(1)

 

tés Vérsi profésional pikeun pesenan pamaréntah Argentina