Hangzhou Immuno Biotéh Co., Ltd.

Alamat

Kamar 401,4F, Gedong 2, Jalan No.3, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi Hangzhou, Hangzhou, Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan 1: 0086-15868809018

Penjualan 2: 0086-13606523502

Penjualan 3: 0086-18808913322

rojongan: 0086-571-85368996

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami