CE Bodas daptar IGG IGM COVID 19Test Antibody test kit

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Antibodi COVID 19Test
Spésimén Getih / sérum / plasma lengkep
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10.000 kit uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 kit uji / Kotak bungkus; 40tés kit / Bungkus bungkus
Suhu Panyimpenan 2-30 ° C
Hirup rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Dinten
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

The IMMUNOBIO COV 19 IgG / IgM Antibody Rapid Test nyaéta pikeun ngadeteksi IgG sareng antibodi IgM ka COV 19. Anti-manusa IgG sareng anti-ligand kapisah dilapis dina garis uji coba wilayah 1 sareng daérah 2. Nalika diuji, spésimén réaksi sareng COV 19 partikel-lapisan antigen dina strip test. Campuran teras hijrah ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng réaksi sareng IgG anti-manusa sareng IgM anti-manusa ligan. COV 19 IgG atanapi antibodi IgM, upami aya dina spésimen na, bereaksi sareng IgG anti-manusa di daérah 1 atanapi Igand anti-manusa ligan. Komplek ieu ditangkep sareng ngawangun garis warna di wilayah garis uji 1 atanapi 2

Dihaturkeun sertifikasi

1. CE Disatujuan

2. Daptar bodas Cina disatujuan pabrik uji COV 19

Fitur

A. Candak hasilna dina waktos 10-15 menit.

Akurasi B. tinggi

C. Gampang dioperasikeun, Cocog sareng pamandangan naon waé, henteu propésional, teu aya operasi anu matak capéeun

D.Mudahkeun kaputusan pangobatan sabar kalayan gancang

E. Spésimén sakedik, ngan 5 μL sérum / plasma atanapi 10 μL spésimén getih sadayana

Émbaran produk

Tipe Tés Tés tés Igg / igm
Prinsip Tés Métode Koloid Emas
Jenis Sampel (Sakabeh Getih / Sérum / Plasma)
Kualitatif / Kuantitatif Kualitatif
Waktos tés 15mins
Suhu Operasi 15-30 ° C
Suhu Panyimpenan 2-30 ° C

Kumaha tés

Ngidinan kit uji, sampel, buffer, kontrol pikeun nyaimbangkeun kana suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan diuji.

1. Cabut kit uji tina kantong anu disegel sareng anggo gancang-gancang.

Hasil pangsaéna bakal diala upami analisa dilakukeun dina sajam.

2. Tempatkeun alat uji dina permukaan anu bersih sareng rata.

Pikeun strip: Tambahkeun 4μl sakabeh getih kana sampalan sampeu. Teras langsung tambihan 2 tetes (sakitar -80μl) sampel panyangga kana bantal (luhur strip).

Pikeun Kasét:

Tambihkeun 4μl getih sadayana kana sumur sampel tina kotak uji, teras langsung nambihan 2 tetes (sakitar 80μl) sampel panyangga kana liang pukulan (B).

Tungguan garis warna némbongan.

Hasilna kedah dibaca saatos 10 menit.

Hasil anu positip tiasa katingali sakedik 2 menit.

Entong narjamahkeun hasilna saatos 15 menit.

rh

Ngepak

40 Alat uji / kotak

Service kami 

1. Harga pabrik, wajar sareng kalapa

2. jasa OEM / ODM, Henteu ngan ukur bungkusan sareng kustomisasi mérek, urang gaduh laboratorium sareng tim R&D nyalira, anu tiasa ngembangkeun sareng ngarobih produk propriétari pikeun konsumén

3. Tepat waktos sareng gancang umpan balik, iraha waé sareng dimana waé pikeun layanan palanggan.

4. Nyayogikeun palatihan propésional sareng conto kualitas pikeun ngabantosan konsumén ngembangkeun pasar

5. Metode dagang fléksibel pikeun minuhan kabutuhan konsumén sareng bisnis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami