CE Daptar bodas IGG IGM COVID 19Test Antibody test kit

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Uji Antibodi COVID 19
Spésimén Sakabeh getih / sérum / plasma
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas
MOQ 10.000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kit / kotak bungkusan;40 kit tés / kotak bungkusan
Suhu Panyimpenan 2-30°C
Hirup Rak 18 bulan
Kapasitas Produksi 1 Juta / Poé
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Uji Rapid Antibodi IMMUNOBIO COV 19 IgG/IgM nyaéta pikeun ngadeteksi antibodi IgG sareng IgM pikeun COV 19. IgG anti-manusa sareng anti-ligan dilapis sacara misah dina jalur uji wilayah 1 sareng wilayah 2. Salila tés, spésimén diréaksikeun sareng COV 19 partikel dilapis antigén dina strip tés.Campuran teras migrasi ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng diréaksikeun sareng IgG anti-manusa sareng IgM anti-manusa ligan.Antibodi IgG atanapi IgM COV 19, upami aya dina spésimén, ngaréaksikeun sareng IgG anti-manusa di daérah 1 atanapi ligan anti-manusa IgM.Kompléks direbut sareng ngabentuk garis berwarna di daérah garis Test 1 atanapi 2

otorisasi sertipikasi

1. CE disatujuan

2. Daptar bodas Cina urang disatujuan COV 19 pabrik test kit

Fitur

A. Meunang hasil dina 10-15 menit.

B. akurasi High

C.Easy mun beroperasi, Cocog jeung sagala pamandangan, euweuh profésional, euweuh operasi tedious

D.Facilitates kaputusan perlakuan sabar gancang

E. Saeutik spésimén, ngan 5 μL sérum/plasma atawa 10 μL spésimén getih sakabeh

Émbaran produk

Jenis tés Igg / igm test kit
Prinsip Ujian Métode Emas Koloid
Tipe Sampel (Getih Sakabeh / Sérum / Plasma)
Kualitatif/Kuantitatif kualitatif
waktos tés 15 mnt
Suhu Operasi 15-30°C
Suhu Panyimpenan 2-30°C

Kumaha nguji

Ngidinan kit tés, conto, panyangga, kontrol saimbang kana suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan tés.

1. Cabut test kit tina kantong disegel jeung dipake pas mungkin.

Hasil anu pangsaéna bakal ditampi upami analisa dilakukeun dina sajam.

2. Tempatkeun alat uji dina tempat anu beresih sareng datar.

Pikeun strip: Tambahkeun 4μl sakabeh getih kana pad sampel.Teras tambahkeun 2 tetes (kira-kira -80μl) tina panyangga sampel kana bantal (luhureun strip).

Pikeun Kaset:

Tambahkeun 4μl sakabeh getih kana sampel sumur tina kotak test, lajeng langsung nambahkeun 2 tetes (approx. 80μl) sampel panyangga kana punch hole (B).

Antosan dugi garis warna muncul.

Hasilna kedah dibaca saatos 10 menit.

Hasil anu positif tiasa katingali dina sakedik 2 menit.

Ulah napsirkeun hasil saatos 15 menit.

rh

Bungkusan

40 Test kits / kotak

Jasa Kami

1. harga pabrik, lumrah tur kalapa

2. Layanan OEM / ODM, Henteu ngan ukur bungkusan sareng kustomisasi merek, urang gaduh laboratorium sorangan sareng tim R&D, anu tiasa ngembangkeun sareng ngaropea produk proprietary pikeun konsumén

3. Timly tur gancang eupan balik, iraha wae jeung di mana waé pikeun layanan palanggan.

4. Nyadiakeun latihan profésional sarta sampel kualitas pikeun mantuan konsumén ngamekarkeun pasar

5. Métode dagang fléksibel pikeun minuhan kabutuhan customer jeung bisnis


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami