Argentina ANMAT approve-Self test COVID-19 antigen rapid test

Katerangan pondok:

 

Dipaké Pikeun Self-Test COVID-19 antigen rapid test
Spésimén
swab nasopharyngeal atanapi orofaring,
spésimén swab nasal.
tés séjén IgG/IgM, Neutralizing antibodi rapid test
MOQ 1000 test kit
Waktos pangiriman 2-7 poé sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 kit uji / kotak packing, 5 kit tés / kotak packing, 20 kit tés / kotak bungkusan
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal

 


Rincian produk

Tag produk

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami