Profil Perusahaan

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd.nyaéta perusahaan anu berbasis di R&D anu aya di Hangzhou. Immunobio kasohor salaku desainer aslina protéinén réombénan sareng panyadia di hulu bidang diagnostik in vitro. Immunobio ogé produsén tés gancang anu profesional anu gaduh téknologi canggih dina industri diagnostik Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng manusa. Immunobio gaduh langkung ti 30 patén otorisasi dina lapangan IVD sareng langkung ti 20 dina ulasan.

Pikeun merangan epidemi COVID-19, Immunobio parantos ngembangkeun séri tés diagnostik gancang dina COVID-19. Dina awal Pébruari 2020, kami ngaleupaskeun Coronavirus COVID-19 IgG / IgM Antibody Rapid Test pikeun tés antibodi IgG sareng IgM. Teras dina bulan Séptember, Immunobio parantos hasil ngembangkeun SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag) pikeun ngadukung saringan gancang tes antigen. Dina Désémber 2020, novél SARS-CoV-2 Neutralisasi Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) dikembangkeun sacara suksés, pikeun nunjukkeun status pelindung tina antibodi nétralisasi dina getih masarakat.

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd.ngalakukeun sareng bakal nuluykeun ngalakukeun panilitian inovatif sareng pamekaran dina bidang diagnostik médis IVD. Immunobio bakalan janji urang pikeun nyayogikeun produk anu inovatif sareng kalapa pikeun dunya anu séhat.

Produksi & Kontrol Kualitas

Immunobio nyayogikeun sadaya produk anu ketat nuturkeun sistem manajemen kualitas. Kami ngajalankeun sistem kontrol kualitas ISO9001 sareng ISO13485 pikeun mastikeun kualitas produk anu hadé, sareng ogé sistem Manajemen Harta Inteléktual pikeun ngajagi sipat inteléktual duanana klien kami sareng diri urang sorangan. Immunobio nyaéta nyayogikeun protéin rekombinan na, sapertos protéinin rekombinan N, protéin S, protéin chimera NS tina SARS-CoV-2, ka mitra tés gancang anu kami hormat. Immunobio ogé nyayogikeun semi-produk format lambar anu teu dipotong pikeun mitra global urang. Immunobio ogé nyayogikeun tés gancang sareng jasa labél OEM / swasta ka konsumén kami ti unggal juru dunya.

COVID 19 Antigen test kit  (1)
COVID 19 Antigen test kit  (2)
COVID 19 Antigen test kit  (3)
COVID 19 Antigen test kit  (4)
COVID 19 Antigen test kit  (5)
COVID 19 Antigen test kit  (7)
COVID 19 Antigen test kit  (9)
COVID 19 Antigen test kit  (6)
COVID 19 Antigen test kit  (8)

Perawatan Karyawan

Jalma-jalma mangrupikeun pondasi pangwangunan perusahaan. Tanpa unggal pagawé urang, perusahaan urang bakal hésé ngembangkeun. Ku alatan éta, dina pagawéan sapopoé, parusahaan urang ogé prihatin pisan ngeunaan padamelan padamel karyawan. Salian ti nyayogikeun padamelan ku hadiah kasejahteraan anu relevan dina liburan, urang ogé ngatur karyawan kanggo ngumbara sareng tuang, supados karyawan tiasa bersantai saatos damel.

2019 Ncov Test Kit (7)
2019 Ncov Test Kit (8)
2019 Ncov Test Kit (1)
2019 Ncov Test Kit (11)
2019 Ncov Test Kit (10)
2019 Ncov Test Kit (9)