Profil Perusahaan

Hangzhou Immuno Biotéh Co., Ltd.nyaéta parusahaan R&D dumasar lokasina di Hangzhou.Immunobio ogé dipikawanoh salaku desainer aslina protéin rekombinan jeung supplier dina hulu widang diagnostik in vitro.Immunobio ogé produsén tés gancang profésional anu gaduh téknologi canggih dina industri diagnostik médis sareng diagnostik médis manusa.Immunobio gaduh langkung ti 30 patén-patén otorisasi dina widang IVD sareng langkung ti 20 dina ulasan.

Pikeun ngalawan wabah COVID-19, Immunobio parantos ngembangkeun séri tés diagnostik gancang dina COVID-19.Dina awal Pébruari 2020, kami ngaluarkeun Tés Rapid Antibodi IgG/IgM Coronavirus COVID-19 pikeun tés antibodi IgG sareng IgM.Teras dina bulan Séptémber, Immunobio parantos suksés ngembangkeun Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag) pikeun ngadukung saringan gancang tés antigén.Dina Désémber 2020, novel SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test (COVID-19 Ab) dikembangkeun suksés, pikeun nunjukkeun status pelindung antibodi nétralisasi dina getih jalma.

Hangzhou Immuno Biotéh Co., Ltd.ngalakonan tur bakal neruskeun ngalakukeun panalungtikan sarta pamekaran inovatif dina widang diagnostik médis IVD.Immunobio bakal ngajaga jangji urang pikeun nyayogikeun produk anu inovatif sareng kompetitif pikeun dunya anu séhat.

Produksi & Quality Control

Immunobio nyayogikeun sadaya produk sacara ketat kalayan sistem manajemen kualitas.Kami ngajalankeun sistem kontrol kualitas ISO9001 sareng ISO13485 pikeun mastikeun kualitas produk urang anu saé, sareng ogé sistem Manajemén Harta Intelektual pikeun nangtayungan sipat intelektual duanana klien kami sareng diri urang sorangan.Immunobio nyayogikeun protéin rékombinanna, sapertos protéin N rékombinan, protéin S, protéin chimera NS tina SARS-CoV-2, ka mitra uji gancang anu terhormat.Immunobio ogé nyayogikeun semi-produk format lambar anu henteu dipotong ka mitra global urang.Immunobio ogé nyayogikeun tés gancang sareng jasa OEM / labél pribadi ka para nasabah ti unggal penjuru dunya.

COVID 19 Antigen test kit  (1)
COVID 19 Antigen test kit  (2)
COVID 19 Antigen test kit  (3)
COVID 19 Antigen test kit  (4)
COVID 19 Antigen test kit  (5)
COVID 19 Antigen test kit  (7)
COVID 19 Antigen test kit  (9)
COVID 19 Antigen test kit  (6)
COVID 19 Antigen test kit  (8)

Kamanusaan sarta Studi pagawe

Jalma anu pondasi ngembangkeun perusahaan.Tanpa unggal karyawan urang, perusahaan urang bakal hésé ngamekarkeun.Ku alatan éta, dina karya sapopoé, parusahaan urang ogé pisan paduli karya ngurus pagawe.Salian nyadiakeun karyawan kado karaharjaan relevan dina libur, urang ogé ngatur pagawé pikeun ngarambat sarta dinner, ku kituna karyawan bisa bersantai sanggeus karya.

2019 Ncov Test Kit (7)
2019 Ncov Test Kit (8)
2019 Ncov Test Kit (1)
2019 Ncov Test Kit (11)
2019 Ncov Test Kit (10)
2019 Ncov Test Kit (9)