Uji Antigén 2019 novél coronavirus

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Uji Antigén 2019 novél coronavirus
Spésimén Nasal Swab atanapi Saliva Swab
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / Ngadaptar di DE
MOQ 10000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 test kits / kotak bungkusan
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Dimaksudkeun pamakéan

The IMMUNOBIO 2019 novél coronavirus Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif novel coronavirus SARS-CoV-2 dina tikoro manusa sareng sékrési nasal.

Fitur

A. Gancang nguji, 10-15 menit meunang hasil tés

B. Sensitipitas sareng spésifisitas langkung luhur ti 95%

C. Gampang pikeun nguji, teu perlu parabot

D. Kalawan akurasi tinggi kalawan duanana nasal jeung ciduh Specimen

Covid-nasal-and-Saliva-SWAB-TEST

otorisasi sertipikasi

1. CE / ISO13485 / Daptar Bodas

2. Didaptarkeun di Jerman Kamentrian Kaséhatan

2019-novel-coronavirus-Antigen-test

Spésimén ngumpulkeun jeung préparasi

Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag) tiasa dilakukeun nganggo sékrési tikoro sareng sékrési nasal.

● Sékrési tikoro: Selapkeun swab steril kana tikoro.Gently kerok sékrési sabudeureun témbok pharynx.

● Sékrési Nasal: Selapkeun swab steril kana rohangan nasal jero.Gently muterkeun swab kana tembok turbinate sababaraha kali.Jieun swab baseuh saloba mungkin.

● Kumpulkeun 0,5ml panyangga assay sarta nempatkeun kana tabung kempelan specimen.Selapkeun swab kana tabung jeung squeeze tube fléksibel pikeun extrude specimen tina sirah swab nu.Jieun specimen direngsekeun dina panyangga assay cukup.Tambahkeun ujung kristal kana tabung koleksi specimen.

Assay kedah dilakukeun langsung saatos 2 jam saatos persiapan spesimen.Upami tés teu tiasa dilaksanakeun langsung, spésimén anu disiapkeun kedah disimpen henteu langkung ti 24 jam dina 2-8 ° C atanapi 7 dinten dina -20 ° C.

Bawa spésimén ka suhu kamar sateuacan tés.Spésimén beku kedah dilebur lengkep sareng dicampur saé sateuacan diuji.Spésimén henteu kedah beku sareng dilebur sababaraha kali langkung ti dua kali.Upami spésimén kedah dikirimkeun, éta kedah dibungkus saluyu sareng peraturan féderal anu nyertakeun transportasi agén étiologis.

PROSEDUR UJI

COVID-19-test

Jasa Kami

1. Sesuaikeun kanggo Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag) sayogi

2. 2019-NCOV AG test kit, IGG / IGM test, test Angtine, test antibodi disadiakeun

3. Nyadiakeun rojongan teknis jeung latihan produk pikeun 2019-ncov Test Kits

4. Pasokan lembar Uncut sareng bahan pikeun strip uji COVID-19 Ag

covid 19 test


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami