Uji antigen coronavirus novél 2019 anyar

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Uji antigen coronavirus novél 2019 anyar
Spésimén Swab Irung atanapi Swab Ciduh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas / ngadaptar di DE
MOQ 10000 alat uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 1 kit uji / Bungkus bungkus
Data Tés Langkung 95% Sensitivity sareng Spésisitas
Hirup rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan dihaja

Novél IMMUNOBIO 2019 coronavirus Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag) mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deték kualitatif novél coronavirus SARS-CoV-2 dina sékrési manusa sareng sékrési nasal.

Fitur

A. Gancang uji, 10-15 menit kéngingkeun hasil tés

B. Sensitipitas sareng spésifisitas langkung luhur tibatan 95%

C. Gampang diuji, teu kedah peralatan

D. Kalayan akurasi anu luhur kalayan hidung sareng Spésimen Ciduh

Covid-nasal-and-Saliva-SWAB-TEST

Dihaturkeun sertifikasi

1. Daptar CE / ISO13485 / Bodas

2. Didaptarkeun di Jerman Kamentrian Kaséhatan

2019-novel-coronavirus-Antigen-test

KUMPULAN Husus sareng Persiapan 

Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag) tiasa dilakukeun nganggo sékrési tikoro sareng sékrési nasal.

● Sékrési Tikoro: Lebetkeun swab steril kana tikoro. Geser sacara rapih sékrési di sakitar tembok pharynx.

● Sékrési irung: Lebetkeun swab steril kana rongga irung anu jero. Gulung-gulung muterkeun swab kana témbok turbinate sababaraha kali. Ngadamel swab baseuh sabisa-bisa.

● Kumpulkeun 0,5 ml panyangga assay sareng tempat kana tabung kumpulan spésimen. Selapkeun swab kana tabung sareng peres tabung fleksibel pikeun ngaluarkeun spésimén tina sirah wéb. Jantenkeun spésimen dibéréskeun dina panyangga assay cekap. Tambahkeun ujung kristal kana tabung kumpulan spésimen.

Assay kedah dilaksanakeun langsung dina 2 jam saatos nyiapkeun spesimen. Upami assay henteu tiasa langsung dibawa, spésimén anu disiapkeun kedah dijaga henteu langkung ti 24 jam dina 2-8 ° C atanapi 7 dinten di -20 ° C.

Bawa spésimén kana suhu kamar sateuacan diuji. Spesimen beku kedah lengkep dicair sareng dicampur ogé sateuacan diuji. Spesimen henteu kedah dibekukan sareng dicair sababaraha kali langkung ti dua kali. Upami spésimén kedah dikirim, éta kedah dikemas dina patuh aturan féderal anu ngalangkungan transportasi agén etiologis.

PROSEDUR Tés

COVID-19-test

Service kami 

1. Ngaropea pikeun Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag) sayogi

2. Kit tés 2019-NCOV AG, tés IGG / IGM, tés Angtine, tés Antibody disayogikeun

3. Nyayogikeun dukungan téknis sareng palatihan produk pikeun Tés Uji 2019-ncov

4. Pasihan lambaran Uncut sareng bahan pikeun strip uji COVID-19 Ag

covid 19 test


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami