Jalur uji antigen gancang 2019-ncov

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun Deteksi pikeun 2019-ncov AG
Spésimén Swab Irung atanapi Swab Ciduh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas / ngadaptar di DE
MOQ 10000 alat uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 1 kit uji / Bungkus bungkus
Data Tés Langkung 95% Sensitivity sareng Spésisitas
Hirup rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

Kasus tés IMMUNOBIO 2019-ncov Rapid Antigen mangrupikeun kit immunochromatography anu ngagunakeun metode sandwich antibodi dobel pikeun ngadeteksi antigén 2019-ncov. Dina prosés deteksi, sampel anu diolah dimuat kana liang sampel kasét tés. Nalika konsentrasi antigen 22019-ncov dina spésimen langkung luhur tibatan wates deteksi minimum, antigen virus mimiti ngawangun kompleks sareng antibodi anu dilabélan. Dina kaayaan chromatographic, kompleks maju sareng mémbran nitrocellulose dugi ka kawengku ku antibodi monoklonal pra-dilapis 2019-Ivd di daérah pendetip dina mémbran nitrocellulose (T), ngabentuk warna pink / ungu di daérah deteksi Réaksi garis, hasilna positip dina waktos ayeuna; sabalikna, upami teu aya antigen virus atanapi antigen dina spésimén ieu handapeun wates deteksi minimum, teu aya garis réaksi pink / ungu di daérah deteksi, sareng hasilna négatip dina waktos ayeuna. Paduli naha sampelna ngandung antigén viral, garis réaksi anu wungu / ungu bakal muncul di daérah kontrol kualitas (C). Garis réaksi pink / ungu di daérah kontrol kualitas (C) mangrupikeun standar pikeun nangtoskeun naha prosés kromatografi normal. Di sisi anu sanésna, upami teu aya antigen viral atanapi upami antigen dina sampelna aya handapeun wates deteksi minimum sareng teu aya garis réaksi pink / ungu aya di daérah tés, hasilna négatip.

Paduli naha sampelna ngandung antigen viral atanapi henteu, garis réaksi pink / ungu nembongan di daérah kontrol kualitas (C), anu janten kriteria pikeun nangtoskeun naha prosés kromatografi normal.

Fitur
A. Hasil maca waktos: 10-15 niru

B. Sensitipitas: 95,6%

C: Spésisitas: 100%

D. Operasi anu merenah, henteu peryogi peralatan

D. Lumaku pikeun uji spesimen Nasal sareng Ciduh

COVID 19 Test kit Nasal and Saliva Swab

Certifikasi

2019-ncov rapid antigen test strip

Kumaha Nguji

COVID-19-test

Ojasa anjeun

1. Ngahasilkeun sareng nyayogikeun COVID 19 Test Kit, ngalebetkeun kit uji Antigen, uji IGG / IGM, nétralisasi Tés Antiboday.

2. Pasang lambaran Uncut kanggo Ivd Rapid test kit kanggo kagunaan manusa sareng Sato

3. Nyayogikeun Antibodi & Protéin pikeun COVID 19 Test kit

4. Nyayogikeun dukungan téknis sareng latihan produk pikeun Tés Uji 2019-ncov


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami