2019-ncov jalur uji antigén gancang

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Deteksi pikeun 2019-ncov AG
Spésimén Nasal Swab atanapi Saliva Swab
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / Ngadaptar di DE
MOQ 10000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 1 test kit / kotak bungkusan
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

IMMUNOBIO 2019-ncov Rapid Antigen test Cassette mangrupikeun kit immunochromatography anu ngagunakeun metode sandwich antibodi ganda pikeun ngadeteksi antigén 2019-ncov.Dina prosés deteksi, sampel olahan dimuat kana liang sampel tina kaset tés.Nalika konsentrasi antigén 22019-ncov dina spésimén langkung luhur tibatan wates deteksi minimum, antigén virus mimiti ngabentuk kompleks sareng antibodi anu dilabélan.Dina kaayaan kromatografi, komplek maju sapanjang mémbran nitroselulosa dugi ka kawengku ku 2019-Ivd pre-coated antibodi monoclonal dina daérah deteksi dina mémbran nitroselulosa (T), ngabentuk warna pink/ungu di daérah deteksi. garis, hasilna positif dina waktu ieu;Sabalikna, lamun euweuh antigen virus atawa antigen dina specimen handap wates deteksi minimum, euweuh garis réaksi pink/ungu di wewengkon deteksi, sarta hasilna négatip ayeuna.Henteu paduli naha sampel ngandung antigén virus, garis réaksi pink/ungu bakal muncul dina wewengkon kadali kualitas (C).Garis réaksi pink/ungu di wewengkon kadali kualitas (C) nyaéta standar pikeun nangtoskeun naha prosés kromatografi normal.Di sisi anu sanés, upami teu aya antigén virus atanapi upami antigén dina conto sahandapeun wates deteksi minimum sareng henteu aya garis réaksi pink/ungu di daérah tés, hasilna négatip.

Henteu paduli naha sampel ngandung antigén virus atawa henteu, garis réaksi pink/ungu nembongan di wewengkon kontrol kualitas (C), nu mangrupakeun kriteria keur nangtukeun naha prosés kromatografi normal.

Fitur
A. Hasil waktos maca: 10-15 mimutes

B. Sensitipitas: 95,6%

C: spésifikasi: 100%

D. operasi merenah, teu perlu parabot

D. Lumaku pikeun tés specimen nasal jeung ciduh

COVID 19 Test kit Nasal and Saliva Swab

Csertipikasi

2019-ncov rapid antigen test strip

Kumaha Nguji

COVID-19-test

Our Service

1. Ngahasilkeun sareng nyayogikeun Kit Uji COVID 19, kalebet kit uji Antigen, uji IGG / IGM, nétralisasi Uji Antibodi.

2. Suplai lambar Uncut pikeun Ivd Rapid test kit pikeun pamakéan Manusa jeung Sato

3. Nyadiakeun Antibodi & Protéin pikeun Kit Uji COVID 19

4. Nyadiakeun rojongan teknis na latihan produk pikeun 2019-ncov Test Kits


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami