2019-NCOV Tés Antigen gancang

Pedaran pondok:

Dipaké Pikeun COVID 19 Tés Antigen
Spésimén Swab Irung atanapi Swab Ciduh
Sértipikasi CE / ISO13485 / Daptar Bodas / ngadaptar di DE
MOQ 10000 alat uji
Waktos pangiriman 1 minggu saatos Meunang pamayaran
Ngepak 20 kit uji / Bungkus kotak 50 Buleud / CartonCarton Ukuran: 64 * 44 * 39cm
Data Tés Langkung 95% Sensitivity sareng Spésisitas
Hirup rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta / Minggu
Pamayaran T / T, Western Union, Paypal

Detil Produk

Tanda Produk

The IMMUNOBIO 2019 Coronavirus Antigen Test Kit (Metode Emas Colloidal) mangrupikeun tahapan solid immunochromatographic assay pikeun gancang, deték kualitatif antigen COVID 19 ti Coronavirus dina spesimen swab nasal / Saliva manusa.

Kit Imun Corona Corona Corpsavirus Immuno 2019 digunakeun pikeun tés awal sareng naon waé hasil uji anu paling saé ditilik babarengan sareng uji klinis rumah sakit

The IMMUNOBIO 2019 Coronavirus Antigen Test Kit ngagunakeun nasal swab atanapi Saliva swab salaku spésimén. Duanana Spésimen anu dianggo pikeun tés Antigen kalayan sensitipitas pisan sareng spésifisitas

Fitur

A. IMMUNOBIO 2019 Coronavirus Antigen Test Kit tiasa ningalikeun résulit uji dina 10-15 menit

B. Kalayan langkung ti 95% sensitipitas sareng spésifisitas

C. Merenah sareng gancang, henteu aya reuqire pikeun alat uji, bahkan tiasa diuji di bumi

D. Lumaku pikeun spesimen Hidung sareng Ciduh

E. Spésimén Saeutik cekap, sakedik sapisan Irung atanapi tikoro

2019-NCOV test kit

Dihaturkeun sertifikasi

1. Kalayan sertifikasi CE / ISO13485

2. Didaptarkeun di Jerman Kamentrian Kaséhatan

3. Daptar Bodas Cina

COVID 19 TEST KIT TEST

Tés Producer

COVID-19-test

Sértipikat

coronavirus rapid diagnostic test kit

Pangiriman

Packaging & Shipping-1

Service kami 

1. OEM / ODM pikeun kit Uji Antigen 2019-NCOV sayogi

2. Pasihan Béda uji coba 2019-NCOV, Tés IGG / IGM, Tés Angin, Tés Antibodi

3. Tepat waktos sareng gancang umpan balik, iraha waé sareng dimana waé pikeun layanan palanggan.

4. Nyayogikeun dukungan téknis sareng palatihan produk pikeun tés uji Conornavirus 2019

5. Pasang lambaran Uncut kanggo kit uji 2019-NCOV

FAQ 

Pananya 1: Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel kit uji COVID 19 sateuacan maén?

A: Leres, kami nyayogikeun COVID 19 test kit

Patarosan 2: Naon kuantitas urutan minimun pikeun testkit 2019-ncov?

A: Teu aya sarat MOQ, tapi kami bakal nyarankeun kuantitas urutan anu pangsaéna numutkeun biaya freigtht

Patarosan 3: Sertifikasi anu anjeun gaduh Tés gancang 2019-ncov kit?

A: Daptar CE / ISO13485 / Cina Bodas

Patarosan 4: Dimana pabrik anjeun? Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

A: Kami di Hangzhou, Alibaba ogé aya di dieu, satengah jam ti Shanghai ku karéta gancang. Anjeun disambut iraha waé anjeun sumping ka kami ..

Patarosan 5: Kumaha kuring tiasa mayar?

A: Anjeun tiasa mayar USD, EURO & RMB ngalangkungan T / T, PayPal atanapi Western Union.

Patarosan 6Dimana pasar utama anjeun?

A: Eropa, Southafrica sareng Chines Daratan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami