Kit Uji Antigén gancang 2019-NCOV

Katerangan pondok:

Dipaké Pikeun Uji Antigén COVID 19
Spésimén Nasal Swab atanapi Saliva Swab
Sertifikasi CE / ISO13485 / Daptar bodas / Ngadaptar di DE
MOQ 10000 test kit
Waktos pangiriman 1 minggu sanggeus Meunangkeun pamayaran
Bungkusan 20 test kits / packing box50 Box / Karton Ukuran karton: 64 * 44 * 39cm
Tés Data Langkung ti 95% Sensitipitas sareng Spésifikasi
Hirup Rak 2 taun
Kapasitas Produksi 1 Juta/Minggu
pangmayaran T/T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Kit Uji Antigen Coronavirus IMMUNOBIO 2019 (Metode Emas Koloid) mangrupikeun uji immunochromatographic fase padet pikeun deteksi gancang, kualitatif antigen COVID 19 tina Coronavirus dina spésimén swab nasal / ciduh manusa.

Kit Uji Antigen Immuno 2019 Coronavirus dianggo pikeun tés awal sareng hasil tés mana waé anu paling hadé ditilik babarengan sareng tés klinis rumah sakit.

Kit Uji Antigén Koronavirus IMMUNOBIO 2019 nganggo swab Nasal atanapi swab Saliva salaku spésimén.Duanana Spésimén dipaké pikeun uji Antigén kalayan sensitipitas sareng spésifisitas anu luhur pisan

Fitur

A. IMMUNOBIO 2019 Coronavirus Antigén Test Kit tiasa nunjukkeun hasil tés dina 10-15 menit.

B.With leuwih 95% sensitipitas sarta spésifisitas

C.Convenient tur gancang, euweuh reuqire pikeun equipement test, malah bisa nguji di imah

D. lumaku pikeun duanana nasal jeung ciduh specimen

E. Saeutik spésimén cukup, sababaraha Nasal atawa tikoro swabs

2019-NCOV test kit

otorisasi sertipikasi

1. Jeung sertifikasi CE / ISO13485

2. Didaptarkeun di Jerman Kamentrian Kaséhatan

3. Daptar bodas Cina

COVID 19 TEST KIT TEST

TésProducer

COVID-19-test

Sertipikat

coronavirus rapid diagnostic test kit

Pangiriman

Packaging & Shipping-1

Jasa Kami

1. OEM / ODM pikeun 2019-NCOV Antigen Test kit sadia

2. Suplai Béda 2019-NCOV test kit, IGG / IGM TEST, test Angtine, test antibodi

3. Timly tur gancang eupan balik, iraha wae jeung di mana waé pikeun layanan palanggan.

4. Nyadiakeun rojongan teknis jeung latihan produk pikeun 2019 Conornavirus test kit

5. Suplai lambar Uncut pikeun 2019-NCOV test kit

FAQ

Pananya 1:Naha kuring tiasa kéngingkeun conto kit uji COVID 19 sateuacan pesenan maén?

A: Leres, kami nyayogikeun alat uji COVID 19

Patarosan 2:Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun 2019-ncov testkit?

A: Aya henteu sarat MOQ, tapi kami bakal nyarankeun kuantitas urutan pangalusna nurutkeun ongkos freigtht

Patarosan 3:Sertifikasi anu anjeun gaduh2019-ncov tés gancangiket?

A: CE / ISO13485 / daptar Bodas Cina

Patarosan 4:Dimana pabrik anjeun?Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

A: Kami di Hangzhou, Alibaba ogé ayana di dieu, satengah jam ti Shanghai ku karéta speed tinggi.Anjeun wilujeng sumping iraha waé anjeun nganjang ka kami..

Patarosan5:Kumaha carana abdi tiasa mayar?

A: Anjeun tiasa mayar USD, EURO & RMB via T / T, PayPal atanapi Western Union.

Patarosan6:Dimana pasar utama anjeun?

A: Éropa, Afrika Kidul jeung Cina Daratan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami