yiminx33
yiminx11
yiminx22
X

Kami Komitmen Pikeun
Nyayogikeun Luhur Kualitas
Produk

Detil langkung seueur ngeunaan tés ujiGO
Dina raraga merangan epidemi COVID-19, Immunobio ngembangkeun séri tes diagnostik gancang dina COVID-19, Kalebet Coronavirus COVID-19 IgG / IgM Antibody Rapid Test, SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag ) sareng novél SARS-CoV-2 Nétralisir Tés Gancang Antibodi. Sadayana Seri sareng CE, ISO13485 sareng dina daptar White White. Tes IMMUNOBIO COVID 19 Antigen parantos didaptarkeun di Jérman sareng sababaraha nagara Amérika Kidul.
Kumaha tés?
dfb

Produk UtamaKami Pasokan

IMMUNOBIO R&D sareng ngahasilkeun uji uji COVID-19 kualitas luhur, sareng ogé nyayogikeun lambar sareng Protéin anu teu dipotong.

Ngeunaan urang

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. is a R&D based company located in Hangzhou. Immunobio is well known as a recombinant protein original designer and supplier in the upstream of in vitro diagnostic field. Immunobio is also a professional rapid test manufacturer who has advanced technology in veterinary diagnostic and human medical diagnostic industries.

tingali langkung
  • > 50

    Kalayan langkung ti 50 patén, anu laun ditarjamahkeun kana produk sareng jasa pikeun palanggan

  • > 15%

    Langkung ti 15% penjualan taunan dimodalan dina panilitian sareng pamekaran produk

  • > 100

    Dina sataun katukang, kami parantos nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa ka langkung ti 100 perusahaan dina industri anu sami

  • > 50%

    Dina taun-taun ayeuna, tingkat pertumbuhan penjualan taunan perusahaan langkung ti 50%, beuki seueur nasabah milih kami

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Bewara tina Libur

    Konsumén anu dipikacinta, Ti 11 Pébruari dugi ka 17 Pébruari, kami bakal ngagungkeun Festival Spring salami ieu per ...
    maca deui
  • IMMUNOBIO SARS-CoV-2 Nétralisir Tés Rapid antibodi sayogi ayeuna

    Immunobio suksés ngembangkeun COVID 19 nétralisasi Tés Rapid antibodi, sareng tés uji alrea ...
    maca deui
  • COVID 19 Antigen Rapid Test Suksés Didaptarkeun di Jérman

    Immunobio COVID 19 Antigen Rapid Test Kit suksés didaptarkeun di Jérman. Pendaptaran te ...
    maca deui
  • CPHI & P-MEC Cina 2020

    HANGZHOU IMMUNO Biotech ilubiung dina paméran CPHI & P-MEC Cina 2020, dipajang diffe ...
    maca deui