banner
yiminx33
yiminx11
yiminx22
X

Urang Komitmen Pikeun
Nyadiakeun HighKualitas
Produk

Rincian langkung seueur ngeunaan kit tésGO
Pikeun ngalawan wabah COVID-19, Immunobio ngembangkeun séri tés diagnostik gancang dina COVID-19, Kaasup Coronavirus COVID-19 IgG/IgM Antibodi Rapid Test, SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (COVID-19 Ag). ) jeung novel SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test.Sadaya Series sareng CE, ISO13485 sareng dina daptar Bodas Cina.Uji Antigen IMMUNOBIO COVID 19 parantos didaptarkeun di Jerman sareng sababaraha nagara Amérika Kidul.
Kumaha nguji?
dfb

Produk UtamaUrang Suplai

IMMUNOBIO R&D sareng ngahasilkeun kit uji COVID-19 kualitas luhur, sareng ogé nyayogikeun lambaran sareng Protéin anu henteu dipotong.

Ngeunaanus

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu berbasis R&D anu aya di Hangzhou.Immunobio ogé dipikawanoh salaku desainer aslina protéin rekombinan jeung supplier dina hulu widang diagnostik in vitro.Immunobio ogé produsén tés gancang profésional anu gaduh téknologi canggih dina industri diagnostik médis sareng diagnostik médis manusa.

nempo leuwih
  • > 50

    Kalayan langkung ti 50 patén-patén, anu sacara bertahap ditarjamahkeun kana produk sareng jasa pikeun konsumén

  • > 15%

    Langkung ti 15% penjualan taunan diinvestasi dina panalungtikan sareng pamekaran produk

  • > 100

    Dina taun katukang, kami parantos nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa ka langkung ti 100 perusahaan dina industri anu sami

  • > 50%

    Dina taun anyar, laju pertumbuhan jualan taunan parusahaan leuwih ti 50%, beuki loba konsumén milih kami

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Laporan klinis panganyarna ImmunoBIo, hasilna sami pisan sareng Roche ...

    Dina 30 Nopémber, kami nampi laporan klinis ngeunaan produk COVID-19 kami.Mrcrobe & Lab conduc...
    maca deui
  • Kumaha carana nyegah insiden tinggi influenza dina usum gugur sareng usum tiris sareng ...

    1 Nopémber nyaéta Poé Influenza Sedunia.Komisi Kaséhatan Nasional Cina nyatakeun yén saprak ...
    maca deui
  • Kasus Covid 19 di Victoria, Australia ngahontal rekor luhur

    Kantor Berita Xinhua, Beijing, 14 Oktober. Daniel Andrews, gubernur Victoria, Australia, ann...
    maca deui